Isopizza
Käytännöllinen ruoka – saat usein käytettyä tähän ruoantähteet, ja lähes kaikki sopii pizzan täytteeksi.
6-8 palaan
- 1 pkt pizzapohja-aineksia, suureen pizzaan
- 500 g tomaattimurskaa chilillä
- oliiviöljyä
- 6-8 suikaloitua basilikanlehteä
- 400 g herkkusieniä purkista, viipaleina
- 200 g savukinkkua, suikaleina
- 150 g juustoraastetta
- paprikajauhetta
Valmistusohje
1. Valmista taikina pakkauksen ohjeen mukaan ja anna kohota.
2. Freesaa valutetut sienet kunnes ne saavat väriä. Keitä tomaattimurskaa ja 1 rkl oliiviöljyä ilman kantta 5-10 minuuttia, lisää basilika.
3. Kaulitse taikina ja laita se leivinpaperille pellille, penslaa öljyllä. Peitä tomaattikastikkeella. Ripottele päälle kinkkua, sieniä ja juustoa, puuteroi paprikalla. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan