Isopizza

Käytännöllinen ruoka – saat usein käytettyä tähän ruoantähteet, ja lähes kaikki sopii pizzan täytteeksi.

6-8 palaan

  • 1 pkt pizzapohja-aineksia, suureen pizzaan
  • 500 g tomaattimurskaa chilillä
  • oliiviöljyä
  • 6-8 suikaloitua basilikanlehteä
  • 400 g herkkusieniä purkista, viipaleina
  • 200 g savukinkkua, suikaleina
  • 150 g juustoraastetta
  • paprikajauhetta

Valmistusohje

1. Valmista taikina pakkauksen ohjeen mukaan ja anna kohota.

2. Freesaa valutetut sienet kunnes ne saavat väriä. Keitä tomaattimurskaa ja 1 rkl oliiviöljyä ilman kantta 5-10 minuuttia, lisää basilika.

3. Kaulitse taikina ja laita se leivinpaperille pellille, penslaa öljyllä. Peitä tomaattikastikkeella. Ripottele päälle kinkkua, sieniä ja juustoa, puuteroi paprikalla. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.