Kinkkupizza
Tee yksi iso pizza tai kauli useita pieniä, jotka jokainen saa täyttää oman makunsa mukaan.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 1 iso paketti pizzamix-jauhetta
- 500 g tomaattimurskaa
- 1 tl oreganoa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 150 g savukinkkusuikaleita
- 350 g herkkusieniviipaleita
- 1 paprika viipaleina
- 3 dl juustoraastetta
Valmistusohje
1. Sekoita taikina pakkauksen ohjeen mukaan. ja anna taikinan nousta.
2. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Kauli taikina niin että se peittää leivinpaperin. Nosta pohja paperin kanssa pellille.
3. Sekoita tomaattimurskat, oregano ja oliiviöljy ja levitä seos pizzapohjalle. Jätä yhden sentin reunus paljaaksi ympäriinsä. Jaa tomaatin päälle kinkkusuikaleet, sienet ja paprika. Ripottele pinnalle juustoraaste ja paista uunin keskitasolla 15-20 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa