Hiillostetut sardiinit
Sarde alla brace on nopea, grillattu kalaherkku.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
4 hengelle
- 24 tuoretta sardiinia
- merisuolaa
- puuvartaita, ainakin tunnin ajan vedessä lionneita
Valmistusohje
- Mausta sardiinit suolalla.
- Laita sardiinit varovasti vartaisiin. Varmista että kalan selkäruoto jää kokonaisuudessaan vartaan toiselle puolen.
- Laita vartaat grillille selkäruoto alapuolella. Näin kalat pysyvät koossa kun käännät ne.
- Kypsennä muutama minuutti kummaltakin puolelta.
- Tarjoile välittömästi
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Meksikolainen papukeitto
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Kapen helppo kurpitsapasta
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka