Hiillostetut sardiinit

Sarde alla brace on nopea, grillattu kalaherkku.

4 hengelle

  • 24 tuoretta sardiinia
  • merisuolaa
  • puuvartaita, ainakin tunnin ajan vedessä lionneita

Valmistusohje

- Mausta sardiinit suolalla.

- Laita sardiinit varovasti vartaisiin. Varmista että kalan selkäruoto jää kokonaisuudessaan vartaan toiselle puolen.

- Laita vartaat grillille selkäruoto alapuolella. Näin kalat pysyvät koossa kun käännät ne.

- Kypsennä muutama minuutti kummaltakin puolelta.

- Tarjoile välittömästi

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.