Hiillostetut sardiinit
Julkaistu
Sarde alla brace on nopea, grillattu kalaherkku.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
4 hengelle
- 24 tuoretta sardiinia
- merisuolaa
- puuvartaita, ainakin tunnin ajan vedessä lionneita
Valmistusohje
- Mausta sardiinit suolalla.
- Laita sardiinit varovasti vartaisiin. Varmista että kalan selkäruoto jää kokonaisuudessaan vartaan toiselle puolen.
- Laita vartaat grillille selkäruoto alapuolella. Näin kalat pysyvät koossa kun käännät ne.
- Kypsennä muutama minuutti kummaltakin puolelta.
- Tarjoile välittömästi
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan