Helppo glögisilli
Julkaistu
Glögisilli on punaisen värinsä ansiosta pirteä lisä joulupöytään. Tämä kalaherkku myös valmistuu nopeasti, sillä lientä ei keitetä lainkaan.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
6-8 annosta
- 1 prk matjessilliä
- ½ dl sokeria
- 2 dl tomaattimehua
- 3 rkl glögiä
- 5 murskattua mustapippuria
- ½ dl hienonnettua tilliä
- ½ punasipuli
- 2 rkl ruokaöljyä
Koristeluun
- punasipulia ja tilliä
Valmistusohje
1. Sekoita liemi sokerista, tomaattimehusta, mustapippurista, glögistä ja ruokaöljystä. Sekoita huolellisesti, kunnes sokeri liukenee. Hienonna puolikas punasipuli ja tilli ja sekoita liemeen.
2. Valuta sillit huolellisesti, siirrä kulhoon ja kaada päälle liemi. Pane kylmään odottamaan tarjoilua.
3. Koristele juuri enne tarjoilua punasipulirenkailla ja tillin oksilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan