Hedelmäsalaatti mansikkakastikkeen kera

Nykyisin mansikoita on tarjolla vuoden ympäri, mutta myönnettäköön, että kun kotimaiset mansikat kypsyvät, siinä on aina jotakin erityistä.

Neljälle

  • 1 iso meloni
  • 2 appelsiinia
  • 2 päärynää kuutioina
  • 2 omenaa kuutioina
  • 1 l mansikoita
  • mahdollisesti sokeria

Valmistusohje

1. Leikkaa meloni lohkoiksi ja poista siemenet. Suikaloi yhden appelsiinin kuori ja purista hedelmästä mehu. Kuori ja viipaloi toinen appelsiini. Ryöppää kuorisuikaleet nopeasti vesitilkassa. Valuta.

2. Soseuta mansikat koneella sileäksi ja laimenna appelsiinimehulla. Mausta halutessasi sokerilla.

3. Asettele kaikki hedelmät näyttävästi vadille, valuta mansikkakastike päälle ja koristele appelsiininkuorisuikaleilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja