Hienonna keksit monitoimikoneessa tai muovipussissa kaulimen avulla.
Painele keksiseos lasipurkkien pohjalle.
Vaahdota vispikerma. Sekoita tuorejuuston joukkoon sokerit ja lisää lopuksi joukkoon kermavaahto. Lusikoi seos purkkeihin. Koristele juustokakkujen pinta mandariinilohkoilla ja passionhedelmien hedelmälihalla.
Voit tehdä juustokakut myös juomalaseihin ja ottaa juhlissa tarjolle menekin mukaan!

Makuja
Juustokakut purkissa

Julkaistu 03.05.2025 08:04
Kotitalouden lehtori Anu Heinaron juustokakut valmistuvat kätevästi purkkiin.
- Annosmäärä: 6
Ainekset
- 9 kpl Digestive- tai kaurakeksiä
- 1 tlk (2 dl) vispikermaa
- 200 g tuorejuustoa
- 2 rkl sokeria
- 2 tl vanilliinisokeria
- 1 prk (300/175g) mandariinilohkoja mehussa
- 3 kpl passionhedelmää
Valmistusohje
Lisää aiheesta:
Harri Syrjäsen reseptissä "Suomen suosituimmat raaka-aineet" – hyödynnä kinkun jämät helppoon pastaanHelppo resepti: "Taivaallinen" toast skagen valmistuu käden käänteessä"Taivaalliselta" maistuva toast skagen valmistuu helposti – nappaa Harri Syrjäsen ohje!Hyödynnä kinkunjämät helppoon pastaan – Harri Syrjäsen reseptissä on hittipizzan makumaailma: "Suomen suosituimmat raaka-aineet"Harrin helpossa pastassa kaksi kutkuttavaa ainesosaa: "Sopii ihan superhyvin yhteen"Maistuva välipala munan ja pekonin ystäville – testaa Harri Syrjäsen resepti!