Hienonna keksit monitoimikoneessa tai muovipussissa kaulimen avulla.
Painele keksiseos lasipurkkien pohjalle.
Vaahdota vispikerma. Sekoita tuorejuuston joukkoon sokerit ja lisää lopuksi joukkoon kermavaahto. Lusikoi seos purkkeihin. Koristele juustokakkujen pinta mandariinilohkoilla ja passionhedelmien hedelmälihalla.
Voit tehdä juustokakut myös juomalaseihin ja ottaa juhlissa tarjolle menekin mukaan!

Makuja
Juustokakut purkissa

Julkaistu 03.05.2025 08:04
Kotitalouden lehtori Anu Heinaron juustokakut valmistuvat kätevästi purkkiin.
- Annosmäärä: 6
Ainekset
- 9 kpl Digestive- tai kaurakeksiä
- 1 tlk (2 dl) vispikermaa
- 200 g tuorejuustoa
- 2 rkl sokeria
- 2 tl vanilliinisokeria
- 1 prk (300/175g) mandariinilohkoja mehussa
- 3 kpl passionhedelmää