Mainos
Mainos

Hapankorppujauhotetut possutikut

Porsaan ulkofileestä kaksi herkullista reseptiä a la Sami Garam

Ainekset

  • 600 g porsaanfileetä
  • hapankorppuja
  • öljyä
  • 1 dl hapanimelä chilikastiketta
  • 1 dl ranskankermaa

Valmistusohje

Leikkaa liha pitkiksi suikaleiksi ja jauha hapankorppu hienoksi tehosekoittimen kulhossa. Pyöräytä suikaleet korppujauhoissa ja paista ne sitten öljyssä. Tee dippikastike sekoittamalla chilikastiketta ja ranskankermaa. Lisää ruokaisuutta saat esimerkiksi riisillä, perunalla tai pastalla sekä myös lisäkesalaatilla.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.