Ruishampurilaiset
Julkaistu
Sami Garam jauhaa itse naudan jauhelihan lihamyllyssä. Lihasta valmistuu herkullisia ruishampurilaisia. Valmista hampurilaiskastike sekoittamalla majoneesia ja chilikastiketta.
- Ruokavalio: Laktoositon
Ainekset
- 450 g naudan paistia
- 150 g pekonia
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- puolikas tuoretta chiliä
- suolaa
Kastike
- 3 rkl majoneesia
- 2 rkl hapanimelä chilikastiketta
Lisäksi
- 4 salaatinlehteä
- 1 tomaatti
- 1 suolakurkku
- 4 pyöreää annosruisleipää
Valmistusohje
Jauha naudanlihapalat, pekoni, sipuli, valkosipuli ja chili lihamyllyssä ja mausta suolalla. Sekoita massa tasaiseksi ja paista siitä paksuja hampurilaispihvejä.
Sekoita majoneesista ja chilikastikkeesta hampurilaiskastike. Paahda leipä ja kokoa hampurilaiset lautaselle tai paperiin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka