Mainos
Mainos

Hitaasti paistunut punasipuli on juuri oikea lisäke paistetuille pihveille. Tässä käytetään grillipannulla paistettua paahtopaistia.

Neljälle

  • 8 viipaletta paahtopaistia
  • 4 punasipulia siivuina
  • 1 tl sokeria
  • pippuria myllystä
  • suolaa
  • voita

Valmistusohje

1. Paista sipulit pehmeiksi voissa pannulla. Sirottele joukkoon sokeri ja anna imeytyä. Kaada sekaan ½ dl vettä ja anna kiehua kokoon, kunnes sipuli on pehmeää ja kiiltävää.

2. Grillaa tai paista lihaviipaleet nopeasti pannulla, jauha vähän pippuria päälle ja tarjoile sipulin ja mahdollisesti puolukoiden kanssa.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.