Grillattu paahtopaisti sipulin kera
Julkaistu
Hitaasti paistunut punasipuli on juuri oikea lisäke paistetuille pihveille. Tässä käytetään grillipannulla paistettua paahtopaistia.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 8 viipaletta paahtopaistia
- 4 punasipulia siivuina
- 1 tl sokeria
- pippuria myllystä
- suolaa
- voita
Valmistusohje
1. Paista sipulit pehmeiksi voissa pannulla. Sirottele joukkoon sokeri ja anna imeytyä. Kaada sekaan ½ dl vettä ja anna kiehua kokoon, kunnes sipuli on pehmeää ja kiiltävää.
2. Grillaa tai paista lihaviipaleet nopeasti pannulla, jauha vähän pippuria päälle ja tarjoile sipulin ja mahdollisesti puolukoiden kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa