Lehtipihvipiilot
Julkaistu
Lehtipihveistä tulee mehukkaita ja hyvinmaustettuja valkosipulijuusto- ja paprikatäytteellä. Kääröt syödään lämpiminä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Kuudelle
- 6 lehtipihviä
- 250 g valkosipulituorejuustoa
- vähän kermaa
- 1 paprika silputtuna
- 1 dl persiljasilppua
- paprikajauhetta
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Vatkaa tuorejuustoa voimakkaasti, mielellään sähkövatkaimella, ohenna vähän kermalla, niin että saat kermamaisen rakenteen. Sekoita joukkoon paprika- ja persiljasilput.
2. Mausta pihvit, paista ne molemmilta puolilta. Jaa täyte pihveille, kääri rullalle ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria