Lehtipihvipiilot
Lehtipihveistä tulee mehukkaita ja hyvinmaustettuja valkosipulijuusto- ja paprikatäytteellä. Kääröt syödään lämpiminä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Kuudelle
- 6 lehtipihviä
- 250 g valkosipulituorejuustoa
- vähän kermaa
- 1 paprika silputtuna
- 1 dl persiljasilppua
- paprikajauhetta
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Vatkaa tuorejuustoa voimakkaasti, mielellään sähkövatkaimella, ohenna vähän kermalla, niin että saat kermamaisen rakenteen. Sekoita joukkoon paprika- ja persiljasilput.
2. Mausta pihvit, paista ne molemmilta puolilta. Jaa täyte pihveille, kääri rullalle ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike