Mainos
Mainos

Gastro-messujen kunniaksi Makuja-kokki Sami pyöräyttää ministerinleikkeen ja herkullisen muusin.

600 g naudan jauhelihaa

1 kananmuna

1 sipuli

suolaa

rouhittua mustapippuria

1 dl korppujauhoja

öljyä paistamiseen

4 viipaletta sitruunaa

4 anjovisfileetä

2 rkl kapriksia

Valmistusohje

Kuullota silputut sipulit, mausta ne suolalla ja pippurilla ja anna jäähtyä. Sekoita kiinteä jauhelihamassa lihasta, munasta ja sipuli-mausteseoksesta. Muotoile massasta tasakokoisia pihvejä ja taputtele ne korppujauhojen päällä, välillä käännellen, ohuiksi leikkeiksi.

Paista leikkeet pannulla suhteellisen runsaassa öljyssä. Leikkaa sitruunasta viipaleita ja nosta yksi kunkin leikkeen päälle, lisää sen päälle anjovisfilee rullana ja lusikoi rullan keskelle kaprista. Tarjoa lisäkkeenä perunamuusia.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.