Lihansyöjät: Savukassler
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5680274/landscape16_9/515/290/c2d5d4b1cf9edb2ab09d4980a4814ecf/ka/678551-8583.jpg)
Valmista herkullista savukassleria helpon reseptin avulla.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 1 porsaan kasslerpaisti
- suolaa
- 6 valkosipulinkynttä
- ½ dl ananas-grillauskastiketta
- 4 rkl sinappia
Valmistusohje
Pistele lihaan reikiä ja tunge niihin valkosipulinlohkoja. Suolaa lihan pinta ja mausta se ananas-grillauskastikkeella ja sinapilla. Anna maustua tunnista useaan ja savusta sähkösavustimella kunnes lihan sisälämpö on 75 astetta. Jätä liha vetäytymään vielä muutamaksi minuutiksi ja leikkaa se puolen sentin viipaleiksi. Tarjoa pekoniperunoiden ja yrttikastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka