Lihansyöjät: Savukassler

Valmista herkullista savukassleria helpon reseptin avulla.

Ainekset

  • 1 porsaan kasslerpaisti
  • suolaa
  • 6 valkosipulinkynttä
  • ½ dl ananas-grillauskastiketta
  • 4 rkl sinappia

Valmistusohje

Pistele lihaan reikiä ja tunge niihin valkosipulinlohkoja. Suolaa lihan pinta ja mausta se ananas-grillauskastikkeella ja sinapilla. Anna maustua tunnista useaan ja savusta sähkösavustimella kunnes lihan sisälämpö on 75 astetta. Jätä liha vetäytymään vielä muutamaksi minuutiksi ja leikkaa se puolen sentin viipaleiksi. Tarjoa pekoniperunoiden ja yrttikastikkeen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.