Lihansyöjät: Savukassler
Valmista herkullista savukassleria helpon reseptin avulla.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 1 porsaan kasslerpaisti
- suolaa
- 6 valkosipulinkynttä
- ½ dl ananas-grillauskastiketta
- 4 rkl sinappia
Valmistusohje
Pistele lihaan reikiä ja tunge niihin valkosipulinlohkoja. Suolaa lihan pinta ja mausta se ananas-grillauskastikkeella ja sinapilla. Anna maustua tunnista useaan ja savusta sähkösavustimella kunnes lihan sisälämpö on 75 astetta. Jätä liha vetäytymään vielä muutamaksi minuutiksi ja leikkaa se puolen sentin viipaleiksi. Tarjoa pekoniperunoiden ja yrttikastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka