Halstrattua kalaa vihannespedillä
Halstraaminen tarkoittaa paistamista tai grillaamista vähäisessä rasvassa kuumalla pannulla. Tässä olemme halstranneet kalafileitä, jotka tarjoillaan keitettyjen vihannesten kera.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 600 g turskafileetä
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 2 tl rapsiöljyä
- 250 g parsakaalia
- 2 porkkanaa
- 50 g vihreitä papuja
- 2 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
Valmistusohje
1. Mausta kala suolalla ja pippurilla, penslaa rapsiöljyllä. Puhdista parsakaali ja murra se kimpuiksi. Kuori porkkanat ja leikkaa tangoiksi.
2. Keitä vihannekset ja pavut pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä.
3. Halstraa kalaa kuumalla grillipannulla 3-4 minuuttia molemmin puolin tai kunnes sisälämpötila on 60 astetta. Asettele vihannekset ja pavut lautasille, laita päälle halstratut kalafileet. Ripottele päälle seesaminsiemeniä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa