Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Haalea parsakaali-tomaattisalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka

Neljälle

  • 12 terttukirsikkatomaattia
  • 7 dl tuoreita parsakaalinuppuja
  • 3 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
  • 1-2 rkl balsamiviinietikkaa
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Huuhdo ja halkaise tomaatit. Laita ne vadille ja mausta suolalla ja pippurilla.

2. Kuumenna pannulla 2 rkl oliiviöljyä oikein kuumaksi. Laita parsakaalinuput pannulle ja anna niiden paistua sekoittamatta minuutti. Sekoita kerran ja paista vielä 2-3 minuuttia. Suolaa hyvin.

3. Nosta parsakaalit samalle vadille tomaattien kanssa. Tiputtele päälle balsamicoa ja loput oliiviöljystä ja kääntele varovasti.

4. Vinkki: Jos aiot ottaa salaatin mukaan retkelle, jaa tomaatit ja parsakaalit neljälle alumiinifolioarkille, tiputa päälle öljyä ja taita paketiksi. Lämmitä paketit lievästi grillissä ennen tarjoilua. Avaa paketit ja tiputa hieman balsamicoa vihanneksille.

Lisää aiheesta:

Grillattua paprikaa viinietikkakastikkeessaKeitettyä jäävuorisalaattia ja pekoniaTomaattisalaattia ja ruohosipulikastikettaHaalea vegesalaattiKanasalaattiKreikkalainen salaatti anjovisfileiden kera
TomaattisalaattiLisäkeruoatVälipalatKevytKananmunatonGluteenitonLaktoositon

Tämä kaunis salaatti on supernopea tehdä. Avain onnistumiseen on se, että parsakaalia paistaessasi et paljon sekoittele – silloin öljy pysyy kuumana ja pystyy paistamaan parsakaalinnuput.

Kasvisruoka
Keventäjät
Pääruoat
Salaatit
Alkuruoat

Tuoreimmat aiheesta

Tomaattisalaatti
  • 05.05.202114:18
    Grillaus

    Grillattu tomaattisalaatti – Kari Aihisen helppo ohje

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Uunitomaatit

  • 18.02.201300:00
    Salaatit

    Tomaattisalaatti ja parmesaanilastut

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kolmen tomaatin salaatti

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Tomaattisalaattia ja ruohosipulikastiketta