Guacamole tacokastikkeella
Onko tämä dippi vai maukas lisuke? Se riippuu tilanteesta. Jos tarjoilet tätä maissilastujen kera, se on dippi. Kastikkeena lihan kera tämä on lisuke. Joka tapauksessa guacamole on erittäin hyvää ja sopii monen eri ruoan kera.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 2 avokadoa
- ½ keltasipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 rkl limemehua
- 2 rkl tacokastiketta
- 1 tl hienonnettua korianteria
- suolaa
Valmistusohje
1. Halkaise avokadot ja poista kivet. Koverra hedelmäliha, muussaa se haarukalla ja sekoita mukaan limemehu.
2. Kuori ja hienonna sipuli. Lisää sipuli ja tacokastike avokadomuusiin ja purista mukaan valkosipuli. Mausta korianterilla ja suolalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa