Sillisäilykkeitä voi muunnella monella tapaa. Yksi tapa on sekoittaa silliä ja kermaista currykastiketta. Maut ovat hienossa harmoniassa.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 4 säilykesillifileetä
Currykastike
- 1 ½ dl majoneesia
- 3 rkl kermaa
- 3 rkl currya
Koristeluun
- 2 kovaksi keitettyä
- hienonnettua
- persiljaa
Valmistusohje
1. Leikkaa silli hienoiksi paloiksi. Laita palat lautaselle.
2. Sekoita majoneesi ja kerma, mausta currylla. Kaada kastike sillipalojen päälle.
3. Koristele munaviipaleilla ja hienonnetulla persiljalla. Vinkki: Jos haluat silliin vielä enemmän makua, voit paistaa curryn voinokareessa ja antaa sen jäähtyä ennen kuin sekoitat sen kastikkeeseen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!