Currysilli kananmunilla

Sillisäilykkeitä voi muunnella monella tapaa. Yksi tapa on sekoittaa silliä ja kermaista currykastiketta. Maut ovat hienossa harmoniassa.

Neljälle

  • 4 säilykesillifileetä

Currykastike

  • 1 ½ dl majoneesia
  • 3 rkl kermaa
  • 3 rkl currya

Koristeluun

  • 2 kovaksi keitettyä
  • hienonnettua
  • persiljaa

Valmistusohje

1. Leikkaa silli hienoiksi paloiksi. Laita palat lautaselle.

2. Sekoita majoneesi ja kerma, mausta currylla. Kaada kastike sillipalojen päälle.

3. Koristele munaviipaleilla ja hienonnetulla persiljalla. Vinkki: Jos haluat silliin vielä enemmän makua, voit paistaa curryn voinokareessa ja antaa sen jäähtyä ennen kuin sekoitat sen kastikkeeseen.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja