Mausta juusto kevyesti suolalla ja mustapippurilla.
Tee broilerinrintoihin sivuttain viillot, niin että niihin syntyy syvä tasku.
Lusikoi rinnan sisään noin 1rkl vuohenjuustoa. Aseta rinnan nahkapuolelle salvianlehti ja kääri sinetiksi ympärille parmankinkku siivut.
Paista broilerinrintoihin kaunis väri pannulla oliiviöljyssä. Aseta rinnat uuninpellille ja mausta ne vielä suolalla ja mustapippurilla.
Loppukypsennä rinnat uunissa 180c noin 10-12 minuuttia
Kaalipähkinäpaistos:
Halkaise kaali ja poista siitä uloimmat lehdet. Suikaloi kaali.Kuori ja siivuta porkkanat. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa neulapavuista kannat molemmista päistä pois.
Keitä kaalit, porkkanat ja neulapavut kiehuvassa vedessä noin 3 minuuttia.Lämmitä pannu valmiiksi. Lisää siihen sipuli ja voi. Nosta vihannekset reikäkauhalla vedestä suoraan pannulle. Lisää mukaan voi, hunaja, ja pähkinät. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile heti.
Kirsikkatomaattisalsa:
Laita kaikki raaka-aineet syvään astiaan. Soseuta sileäksi sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna maustua hetki kylmässä ennen tarjouilua.