Mainos
Mainos

Viettelevät vuohenjuustolla täytetyt broilerin rintapalat, kaalipähkinäpaistoksen ja kirsikkatomaattisalsan kera.

Ainekset

  • 4 nahallista broilerinrintaa
  • 150g pehmeää vuohenjuustoa
  • 4 siivua parmankinkkua
  • 4 lehteä salviaa
  • oliiviöljyä paistamiseen
  • suolaa ja mustapippuria

Kaalipähkinäpaistos

  • 500g varhais- tai keräkaalia
  • 2 porkkanaa
  • 1 sipuli
  • 200g neulapapuja
  • 2 rkl voita
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa
  • 0,5dl cashewpähkinöitä

Kirsikkatomaattisalsa

  • 10 kirsikkatomaattia
  • 2 rkl parmesanraastetta
  • 1 tl kapriksia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 0,7 dl oliiviöljyä

Valmistusohje

Mausta juusto kevyesti suolalla ja mustapippurilla.

Tee broilerinrintoihin sivuttain viillot, niin että niihin syntyy syvä tasku.

Lusikoi rinnan sisään noin 1rkl vuohenjuustoa. Aseta rinnan nahkapuolelle salvianlehti ja kääri sinetiksi ympärille parmankinkku siivut.

Paista broilerinrintoihin kaunis väri pannulla oliiviöljyssä. Aseta rinnat uuninpellille ja mausta ne vielä suolalla ja mustapippurilla.

Loppukypsennä rinnat uunissa 180c noin 10-12 minuuttia

Kaalipähkinäpaistos:

Halkaise kaali ja poista siitä uloimmat lehdet. Suikaloi kaali.Kuori ja siivuta porkkanat. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa neulapavuista kannat molemmista päistä pois.

Keitä kaalit, porkkanat ja neulapavut kiehuvassa vedessä noin 3 minuuttia.Lämmitä pannu valmiiksi. Lisää siihen sipuli ja voi. Nosta vihannekset reikäkauhalla vedestä suoraan pannulle. Lisää mukaan voi, hunaja, ja pähkinät. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile heti.

Kirsikkatomaattisalsa:

Laita kaikki raaka-aineet syvään astiaan. Soseuta sileäksi sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna maustua hetki kylmässä ennen tarjouilua.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.