Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pestotäytteinen broilerinfilee ja voissa paistetut kasvikset

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Voit valmistaa peston alusta loppuun itse tai ostaa sen valmiina. Maukas pesto piristää mukavasti miedonmakuista broileria. Tarjoa lisänä perunoita.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

4 annosta

  • 4 broilerin rintafileetä
  • suolaa ja pippuria
  • voita paistamiseen

Pesto

  • 2 rkl pinjansiemeniä
  • 2 rkl hienonnettua basilikaa
  • ½ valkosipulinkynsi
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl raastettua parmesaanijuustoa
  • 1/4 suolaa

Voissa paistetut kasvikset

  • 1 tomaatti
  • ½ kesäkurpitsa
  • 1 keltainen paprika
  • 2 rkl voita
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Huuhtele, kuivaa ja hienonna basilika. Kuori ja puserra valkosipulinkynsi. Sekoita basilika, pinjansiemenet, valkosipuli ja suola tehosekoittimella tasaiseksi tahnaksi. Lisää joukkoon parmesaanijuusto ja ½ rkl oliiviöljyä. Sekoita hyvin.

2. Kuumenna uuni 150 asteeseen. Kuivaa broilerinfileet ja leikkaa jokaiseen viilto terävällä veitsellä. Täytä fileetasku pestolla ja sulje se puisella cocktailtikulla. Mausta fileet molemmin puolin suolalla ja pippurilla. Ruskista paistinpannulla kauniin värisiksi ja jatka kypsentämistä uunissa noin 8-10 minuutin ajan. Viipaloi juuri ennen tarjoilua.

3. Kasvikset: Kuutioi kesäkurpitsa ja tomaatti ja suikaloi paprika. Paista vihannessekoitusta voissa kohtalaisella lämmöllä. Vihannekset saavat pehmetä niin, että ne säilyvät silti kiinteinä.

Lisää aiheesta:

Pollo Don CorleoneTomaatti-oliivi-kanafileet ja linssimuhennosLohta rucolapeston keraKylmä savukassler peston keraJuustocurry herneiden keraSoseutettu alkuruokakeitto leipäkrutonkien kera
BroilerinfileeKananmunatonGluteenitonPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinfilee
  • 24.09.202110:41
    Kaappaus keittiössä -reseptit

    Cornflakes-kanaa – paneroidut broilerin rintafileet Kapen tapaan

  • 19.08.202114:43
    Nopeat ja helpot

    Julia Childin kermainen kanakastike: Suprêmes de Volaille aux Champignons

  • 25.05.202114:32
    Kastike kanalle

    Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa

  • 09.03.202013:34
    Pääruoat

    Nopea parmesaanibroileri

  • 03.01.202011:49
    Uunibroileri

    Parmesaanikana – supersuosittu parmesaanibroileri on kanaruoka, jota on pakko kokeilla