Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Anjovis- ja yrttimarinoitu kassler

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tavallinen kassler saa seurakseen paistinliemestä tehdyn ja anjoviksella maustetun kastikkeen. Tarjoile keitettyjen vihannesten ja perunoiden kera.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

4 annosta

  • 600 g luutonta porsaan kassleria
  • suolaa ja pippuria

Mausteseos

  • ½ dl tuoretta rosmariinia
  • ½ dl tuoretta timjamia
  • 2/3 dl tuoretta persiljaa
  • 1 anjovisfilee sekä liemi
  • 1-2 valkosipulinkynttä

Paistinliemi

  • 1 sipuli
  • 5 anjovisfileetä
  • 2½ dl vettä
  • ½ dl anjovislientä

Valmistusohje

1. Jauha kaikki mausteseosainekset huhmaressa mausteseokseksi. Viipaloi kassler ja mausta se reilusti suolalla ja pippurilla. Ruskista kasslerviipaleet ja hiero niihin sitten mausteseosta.

2. Paistinliemi: Kuori ja hienonna sipuli. Paloittele anjovikset. Kuullota sipuli kattilassa, lisää joukkoon anjovis, liemi sekä vesi ja kiehauta. Keitä kokoon alhaisella lämmöllä.

3. Grillaa tai paista lihat kypsiksi kuumalla pannulla. Tarjoa liemen kera.

Lisää aiheesta:

Italialainen lammaspataKokonaisena paistettu porsaanfilee portviinikastikkeen keraKassler-vihannespataJänis kermakastikkeessaViinimarinoitu kassler ja sienimuhennosKylmää kassleria pinjansiemen-basilikakastikkeessa
KasslerLiharuokaKananmunatonGluteenitonLaktoositonPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kassler
  • 10.09.202114:55
    Porsaanlihapata

    Farangin karamellipossu eli rapeaa possua, palmusokerikaramellia ja riisiviinietikkaa

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Anjovis- ja yrttimarinoitu kassler

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kassleria chutneyn ja lohkoperunoiden kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kassleria ja purjokermaa

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Leivitettyä kassleria tomaattikastikkeessa