Helsinkiläisravintola Olon keittiöpäällikkö vaihtuu.
Michelin-tähdellä palkitun ravintola Olo on nimittänyt Mikko Pakolan uudeksi keittiöpäällikökseen kesäkuun alusta alkaen. Ravintola tiedottaa Pakolan siirtyvän Oloon ravintola Brasasta, joka on Olo Collection -ravintolaperheen toinen ravintola.
Olon keittiöpäällikkönä vuodesta 2020 saakka toiminut Tuomas Vierelä siirtyy sen sijaan uusiin haasteisiin ravintola Vanajanlinnan puikoissa Hämeenlinnassa. Vierelä astuu Vanajanlinnan keittiöpäälliköksi elokuusta 2025 alkaen.
Olon ravintolapäällikkö Katja Henttunen kertoo tiedotteessa Mikko Pakolan mukaantulon tuovan Olon fine dining -kokemukseen raikkaan ja uudenlaisen näkökulman.
– Olon tavoitteena on kehittää ravintolan asiakaskokemusta niin, että se puhuttelee myös tulevaisuuden asiakkaita – kuitenkaan tinkimättä Olon tunnustetusta laadusta. Haluamme säilyttää pohjoismaisen keittiön tunnistettavat perinteet, mutta ravistella niitä uteliaisuudella ja luovuudella.

