Yhden Michelin-tähden helsinkiläisravintola Olon keittiöpäällikkö vaihtuu. Yli 12 vuotta Olon keittiötä pyörittänyt Jari Vesivalo on irtisanoutunut ja kauhan varteen tarttuu nyt Tuomas Vierelä.
Kuvassa vasemmalta: Jari Vesivalo, Pekka Terävä ja uusi Olon keittiöpäällikö Tuomas Vierelä.
Helsinkiläisen ravintola Olon keittiöpäälliköksi on nimitetty Tuomas Vierelä. Ravintolasta kerrotaan, että Vierelä on työskennellyt Olossa reilun kuuden vuoden ajan. Ennen Oloa Vierelä on hankkinut kokemusta muun muassa Chez Dominiquessa ja Lyonissa.
– On todella hienoa ryhtyä vetämään Suomen parasta keittiötiimiä, jossa työskennellään intohimoisella asenteella, varmalla ammattitaidolla ja hyvillä henkilökemioilla. Haluan luotsata Olon keittiötä rauhallisella, järjestelmällisellä ja luovalla otteella sekä tehdä hyvää yhteistyötä kaikkien yhteistyökumppaniemme kanssa. Olennaisintahan tässä työssä on luoda asiakkaillemme herkullisia ja unohtumattomia elämyksiä. Se edellyttää koko Olon henkilökunnalta huippuosaamista, Tuomas Vierelä sanoo.
Tuomas Vierelä aloittaa uudessa tehtävässään, kun Olo avaa ovensa jälleen 2. kesäkuuta.
– Tuomas on upea valinta tähän vaativaan työhön, onhan hän näyttänyt meille kykynsä johtaa keittiötä. Hän on näkemyksellinen alamme huippuammattilainen, joka pystyy viemään Olon kehitystä vankasti ja vireästi eteenpäin, Olo Groupin toimitusjohtaja Mikko Heinonen kertoo.
Heinosen mukaan koronakriisin aiheuttama tauko on näyttänyt koko Olon henkilökunnalle, miten suuri merkitys heidän työllään on ihmisten elämässä.
– Asiakkaamme ovat ottaneet meihin yhteyttä ja kertoneet, miten paljon he haaveilevat siitä, että voivat istua Olon pöytään nauttimaan loistavasta ruoasta ja palvelusta.
