Yksinkertainen hittitesti paljastaa luonteesi: Minkä näistä paahtoleivistä valitsisit?

Paahtoleipä
Miten sinä syöt mieluiten paahtoleipäsi? Kuvakaappaus: The Sun / Shutterstock

Yksinkertainen kuva paahtoleivän eri paahtoasteista on levinnyt sosiaalisessa mediassa viime päivinä hurjaa vauhtia. Mutta mitä leipämakusi paljastaakaan luonteestasi?

Miten sinä syöt mieluiten paahtoleipäsi: vain pikaisesti paahtimessa käväisseenä ja vaaleana, hieman väriä saaneena vai kenties pikimustana? Kuva leivän eri paahtoasteista on levinnyt maailmalla huimaa tahtia viime päivien aikana ja herättänyt keskustelua siitä, mikä onkaan juuri se täydellinen tapa nauttia leipä.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

The Sun -lehden haastatteleman ruokapsykologi Christy Fergusonin mukaan leivän paahtoasteen valinta paljastaa tiettyjä asioita myös ihmisen persoonasta.

Katso ensin kuvaa paahtoleivistä ja valitse niistä oma suosikkisi. Lue sen jälkeen ruokapsykologin analyysi alta. Mitä leivän paahtoaste kertookaan persoonastasi?

Paahtoasteet 1,2,3,4,5,6,9

Olet todennäköisesti kärsivällinen ihminen ja tulet iloiseksi siitä, kun voit tehdä jotain mistä todella nautit. Kun monet ihmiset ryntäävät kiireisenä aamulla ovesta ulos, sinä käytät mieluummin aikaa aamutoimiisi.

Olet ylpeä siitä, että olet erilainen ja teet vain harvoin päätöksiä muiden ihmisten mielipiteiden perusteella.

Palanut paahtoleipä maistuu kitkerältä ja kitkerän maun ystäviä sanotaan usein tuomitseviksi. Sinulla voi siis olla taipumusta kriittiseen asenteeseen itseäsi ja muita kohtaan.

Paahtoasteet 7,10,11,13,14

Ulkoinen kauneus motivoi sinua ja olet luultavasti perfektionisti, jolla on korkeat standardit. Kiinnität paljon huomiota siihen, mitä muut sinusta ajattelevat ja arvostat muiden mielipiteitä.

Kiinnität myös huomiota ulkonäköösi ja pidät siitä, että asiat ympärilläsi näyttävät hyvältä. Olet tehokas, järjestelmällinen ja siisti. Haluat miellyttää muita.

Pidät myös itseäsi foodiena – hyvän ruoan ystävänä, joka haluaa tehdä ruoasta hyvännäköistä. Otatkin mielelläsi kuvia ruoistasi ja postaat niitä sosiaaliseen mediaan muiden arvioitavaksi.

Paahtoasteet 8,12,15,16

Olet todennäköisesti hyvin kärsimätön ja spontaani ihminen.

Sinusta tuntuu usein siltä, että vuorokaudessa ei ole tarpeeksi tunteja. Elämäsi on kilpailua kelloa vastan. Pääasia on, että saat asiat tehtyä, eikä se, että ne tehtäisiin mahdollisimman täydellisesti.

Olet kunnianhimoinen ja motivoitunut ihminen ja monet ihailevatkin kykyäsi hoitaa niin monia asioita. Olet energinen ja jatkuva työskentely antaa sinulle vain lisää virtaa. Joskus asioita kuitenkin tapahtuu niin paljon, että sinun on vaikea keskittyä mihinkään. Tällöin paahtoleivän pehmeämpi tekstuuri lohduttaa sinua.

Lähde: The Sun

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja