Mainos

Kokkelina vai keitettynä? Lue, mitä tapasi syödä kananmunia paljastaa persoonallisuudestasi

Se, millaisena tykkäät kananmunasi mieluiten syödä, kertoo yllättävän paljon persoonallisuudestasi. 

Videolla näytetään, kuinka kananmunat oikein kuuluisi keittää. 

Tarkista, pitääkö kuvaus juuri sinun kohdallasi paikkansa. 

Munakokkeli

Munakokkeli on klassikko, samoin kuin sitä syövät ihmisetkin. Olet todennäköisesti hyvin luotettava, ja ystäväsi uskoutuvat sinulle usein luottamuksen arvoisista asioista. Villit juhlat eivät välttämättä ole juuri sinun juttujasi, mutta kuka välittää? Olet hyvä juuri sellaisena kuin olet.

Paistetut munat

Jos pidät eniten paistetuista munista, sinua voidaan kuvailla sanalla vanhanaikainen. Saatat olla aluksi hieman ujo, mutta tuot itsesi esille silloin kun tilanne niin vaatii. Et välttämättä ole se kaikista sosiaalisin henkilö, mutta kun löydät vierellesi tosiystäviä, pidät heistä lujasti kiinni.

Häränsilmät

Näitä pehmeitä keltuaisia nauttivia henkilöitä voidaan kutsua avoimiksi ja hauskanpitoa rakastaviksi ihmisiksi. He rakastavat matkustelua, uusia paikkoja ja uusien ihmisten kohtaamista. Heillä on usein päät täynnä ideoita ja mielessä suuria suunnitelmia. He osaavat pitää hauskaa, mutta tekevät sen tyylikkäällä tavalla.

Kovaksi keitetyt munat

Nämä henkilöt ovat ennen kaikkea ahkeria ja meneviä. Kaikille niille, jotka rakastavat yli kaiken keitettyjä munia, meillä on yksi neuvo: rentoudu! Ystäväsi ja perheesi saattaa pitää sinua pysäyttämättömänä, mutta myös sinä ansaitset välillä taukoa.

Pehmeäksi keitetyt munat

Jos pehmeäksi keitetyt kananmunat ovat juttusi, olet saattanut kuulla useampaankin kertaan, että sinun olisi kuulunut syntyä eri vuosisadalle. Olet vanha sielu täynnä armoa ja kärsivällisyyttä, etkä haluaisi muuttaa itsestäsi mitään.

Omeletti

Olet ihminen, joka rakastaa sosiaalisia tilanteita, ja enemmän kuin mitään, rakastat olla huomion keskipisteenä. Olet usein se, joka kutsuu ystävät koolle, eikä kenelläkään ole mitään sanottavaa siihen, kuka teidän joukossanne on pomo.

Uppomuna

Uppomunista pitävät ovat usein hieman salailevia, mysteerisiä persoonia. Vaikka et haluaisikaan kertoa kaikkia ajatuksiasi maailmalle, se ei suinkaan tarkoita sitä, ettetkö olisi ystävällinen ympärilläsi olevia ihmisiä kohtaan. 

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja