Valitse näistä yksi kuva: Tapasi syödä paahtoleipää paljastaa totuuden persoonallisuudestasi

kananmuna ja pekoni

Aamiaisvalintasi ja tapasi syödä paahtoleipää kertoo yllättävän paljon persoonastasi!

Kuulutko niihin ihmisiin, jotka levittävät voin paahtoleivälle viimeistä nurkkaa myöden? Olet ehkä perfektionisti. Jos puolestaan vaihtelet aamupalasi sisältöä jatkuvasti, olet luonteeltasi seikkailunhaluinen ja kokeileva. Trenditietoiset ihmiset valitsevat täysjyväleivän. Jos puolestaan leikkaat paahtoleivästä reunat pois, olet luonteeltasi ihminen, joka kestää huonosti vastoinkäymisiä. Tällaisiin analyyseihin päätyi Lancashiren yliopiston psykologian lehtori, tohtori Sandi Mann vuonna 2014.

Mutta tiesitkö, että myös paahtoleivän paahtoaste voi psykologien mukaan kertoa jotain luonteestasi? Tämä vuonna 2016 hitiksi noussut kuvatesti paljastaa, millainen ihminen sinä olet. Valitse ensin eniten miellyttävä leipä ja katso sitten tulokset.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

The Sun -lehden haastatteleman ruokapsykologi Christy Fergusonin mukaan leivän paahtoasteen valinta paljastaa tiettyjä asioita myös ihmisen persoonasta.

Katso ensin kuvaa paahtoleivistä ja valitse niistä oma suosikkisi. Lue sen jälkeen ruokapsykologin analyysi alta. Mitä leivän paahtoaste kertookaan persoonastasi?

Paahtoasteet 1,2,3,4,5,6,9

Olet todennäköisesti kärsivällinen ihminen ja tulet iloiseksi siitä, kun voit tehdä jotain mistä todella nautit. Kun monet ihmiset ryntäävät kiireisenä aamulla ovesta ulos, sinä käytät mieluummin aikaa aamutoimiisi.

Olet ylpeä siitä, että olet erilainen ja teet vain harvoin päätöksiä muiden ihmisten mielipiteiden perusteella.

Palanut paahtoleipä maistuu kitkerältä ja kitkerän maun ystäviä sanotaan usein tuomitseviksi. Sinulla voi siis olla taipumusta kriittiseen asenteeseen itseäsi ja muita kohtaan.

Paahtoasteet 7,10,11,13,14

Ulkoinen kauneus motivoi sinua ja olet luultavasti perfektionisti, jolla on korkeat standardit. Kiinnität paljon huomiota siihen, mitä muut sinusta ajattelevat ja arvostat muiden mielipiteitä.

Kiinnität myös huomiota ulkonäköösi ja pidät siitä, että asiat ympärilläsi näyttävät hyvältä. Olet tehokas, järjestelmällinen ja siisti. Haluat miellyttää muita.

Pidät myös itseäsi foodiena – hyvän ruoan ystävänä, joka haluaa tehdä ruoasta hyvännäköistä. Otatkin mielelläsi kuvia ruoistasi ja postaat niitä sosiaaliseen mediaan muiden arvioitavaksi.

Paahtoasteet 8,12,15,16

Olet todennäköisesti hyvin kärsimätön ja spontaani ihminen.

Sinusta tuntuu usein siltä, että vuorokaudessa ei ole tarpeeksi tunteja. Elämäsi on kilpailua kelloa vastan. Pääasia on, että saat asiat tehtyä, eikä se, että ne tehtäisiin mahdollisimman täydellisesti.

Olet kunnianhimoinen ja motivoitunut ihminen ja monet ihailevatkin kykyäsi hoitaa niin monia asioita. Olet energinen ja jatkuva työskentely antaa sinulle vain lisää virtaa. Joskus asioita kuitenkin tapahtuu niin paljon, että sinun on vaikea keskittyä mihinkään. Tällöin paahtoleivän pehmeämpi tekstuuri lohduttaa sinua.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja