Valmista klassikkopasta alle puolessa tunnissa Harri Syrjäsen reseptillä: "Nyt on kova"
Kokki Harri Syrjäsen reseptillä valmistat klassisen pasta bolognesen "raikkaan ja pirteän version" helposti yhdessä kasarissa.
Testaa myös muita one pot -pastoja:
Helposti valmistuva tonnikalapasta on yksi Harri Syrjäsen omista suosikeista: "Järjettömän hyvää"
Harri Syrjänen ylistää valkosipulipastaansa: "Jo liian helppo"
Soppamiehen "darrapasta" maistuu krapulassa
Spagetti bolognese on pastojen klassikko. MTV3-kanavan kokkiohjelmistakin tuttu Harri Syrjänen vinkkasi Instagram-tilillään, kuinka tämän klassikkopastan voi valmistaa kokin suosimaan tyyliin one pot -versiona eli yhdessä kasarissa. Syrjänen on aiemmin kehitellyt lukuisia erilaisia yhden kasarin pastoja, kuten vaikkapa tämän punainen curry -pastan.
– Nyt on kova. Tää klassikko onnistuu myös alle 30 minuutin one pot -versiona, vaikka perinteisesti keitetään useampi tunti, Syrjänen totesi julkaisussaan ja jatkoi itsekin yllättyneensä siitä, kuinka hyvin bolognese taipui yhden kasarin versioksi.
– Tämä versio on hieman kirpeempi ja raikkaampi, kokki kertoo omasta bolognese-reseptistään.
Nappaa resepti: Harri Syrjäsen pasta bolognese
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka