Tämä helposti valmistuva tonnikalapasta on yksi Harri Syrjäsen omista suosikeista: "Järjettömän hyvää"

Näin valmistuu Harri Syrjäsen sitruunainen tonnikala-valkosipulipasta 0:47 Näin valmistuu Harri Syrjäsen sitruunainen tonnikala-valkosipulipasta
Videolla Syrjänen näyttää, kuinka valmistuu sitruunainen tonnikala-valkosipulipasta.

Kokki Harri Syrjäsen mukaan tämä tonnikalapasta on suorastaan järjettömän hyvää.

MTV3-kanavan kokkiohjelmistakin tuttu Harri Syrjänen lupasi taannoin Instagram-tilillään antaaa vinkkejä ruokakaappien sisällön tyhjentämiseen maukkaiden reseptien avulla. 

Uudeltavuodelta yli jääneet juomat Syrjänen vinkkasi käyttämään "superhelppoon" vodkapastaan ja jos jääkaapista löytyy parmesanjuustoa ja valkosipulia, kannattaa testata tätä täydellistä lohturuokaa, valkosipulipastaa.

Nyt Syrjäsen kaapintyhjennysprojekti jatkuu tonnikalapastan muodossa. Pasta on Soppamiehenäkin tunnetulle kokille tuttuun tyyliin one pot -mallia eli se valmistuu kätevästi yhdessä kasarissa. 

–  Taas kerran tuli itsellekin todistettua, että hyvän ruoan ei tarvitse olla monimutkaista. Tästä tuli niin järjettömän hyvää, että voisin nostaa tän jopa top5:een mun one poteista. Helppo valmistaa, minimaaliset raaka-aineet ja niin pirteän hapokas maku, että otin sukat pois, kun söin, Syrjänen ylistää pastareseptiään Instagram-tilillään.

Yllä olevalla videolla Syrjänen todistaa, kuinka helposti tämä pasta valmistuu.

2765701a-1eb3-430d-9c59-797970f2a2da
Näistä ainesosista valmistuu tonnikalapasta sitruunalla ja valkosipulilla.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!