Julkaistu
Kokki Harri Syrjäsen helpolla reseptillä valmistat pasta bolognesen yhdessä kasarissa.
Ainekset
- 300 g jauhelihaa
- 300 g spagetti
- 1 sipuli
- 1–2 valkosipulinkynttä
- 1 tölkki kuorittuja tomaatteja
- 7–9 dl mietoa lihalientä
- pikku nippu tuoretta basilikaa
- 0,5 dl oliiviöljyä
- parmesaania raastettuna
- suolaa
- mustapippuri
Valmistusohje
- Pilko sipuli, valkosipuli ja basilika hienoksi.
- Ruskista jauheliha oliiviöljyssä kasarissa ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää sipuli ja valkosipuli ja ruskista vielä hetki.
- Lisää tölkkitomaatit ja painele lusikalla paloiksi, lisää lihaliemi ja kiehauta.
- Lisää pasta ja keitä hiljaa hymyillen 16 minuuttia, kunnes pasta on kypsä.
- Pyöräytä sekaan basilika, nosta annos lautaselle ja raasta päälle parmesania.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!