Harri Syrjäsen pasta bolognese

9c3b9a13-a5d9-47b3-b143-be0a13a36442
Harri Syrjäsen reseptillä pasta bolognese valmistuu vaivattomasti. Harri Syrjänen

Kokki Harri Syrjäsen helpolla reseptillä valmistat pasta bolognesen yhdessä kasarissa.

Ainekset

  • 300 g jauhelihaa
  • 300 g spagetti
  • 1 sipuli
  • 1–2 valkosipulinkynttä
  • 1 tölkki kuorittuja tomaatteja
  • 7–9 dl mietoa lihalientä
  • pikku nippu tuoretta basilikaa
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • parmesaania raastettuna
  • suolaa
  • mustapippuri

Valmistusohje

  1. Pilko sipuli, valkosipuli ja basilika hienoksi.
  2. Ruskista jauheliha oliiviöljyssä kasarissa ja mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Lisää sipuli ja valkosipuli ja ruskista vielä hetki.
  4. Lisää tölkkitomaatit ja painele lusikalla paloiksi, lisää lihaliemi ja kiehauta.
  5. Lisää pasta ja keitä hiljaa hymyillen 16 minuuttia, kunnes pasta on kypsä.
  6. Pyöräytä sekaan basilika, nosta annos lautaselle ja raasta päälle parmesania.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja