Harri Syrjänen lupaa, ettei tämä makuyhdistelmä voi mennä pieleen – testaa pastaresepti: "Söin itse tätä kolme päivää"
Harri Syrjänen ylistää tomaatti-fetapastan reseptiä. Nappaa resepti alta!
Testaa myös muita one pot -pastoja:
Helposti valmistuva tonnikalapasta on yksi Harri Syrjäsen omista suosikeista: "Järjettömän hyvää"
Harri Syrjänen ylistää valkosipulipastaansa: "Jo liian helppo"
MTV3-kanavan kokkiohjelmistakin tuttu Harri Syrjänen on erityisesti Instagram-seuraajilleen tuttu monista yhdessä kasarissa valmistuvista one pot -pastaresepteistään. Jos kätevästi valmistuvaa pastaruokaa tekee mieli, on Syrjäsen uusin vinkki omiaan tomaatti-feta-yhdistelmän ystäville.
– Feta, tomaatti, oliivi, ei voi mennä pieleen, Syrjänen lupailee Instagram-julkaisussaan.
Soppamiehenäkin tunnettu Syrjänen ei ainakaan itse kyllästynyt reseptiinsä ensimmäisen lautasellisen jälkeen.
– Tää on aivan jäätävä potti [toim. huom. one pot]. Söin itse tätä 3 päivää. Nää maut vaan toimii, kokki sanoo.
Nappaa resepti tästä: Harri Syrjäsen tomaatti-fetapasta
![Näistä aineksista syntyy mainio tomaatti-fetapasta. Copyright: Harri Syrjänen. a2346d08-0a4e-48f3-b537-56b5a9bfb382](https://im.mtvuutiset.fi/blob/8620588/f84dcef65a554f7dabf239462b409c9d/a2346d08-0a4e-48f3-b537-56b5a9bfb382-data.jpg)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka