Unohda roseeviini! Nyt tulee vaaleanpunainen uutuus, jollaista et ole ennen nähnyt: ”Muuttaa tylsät päiväsi maagisiksi"
Jos tavallinen roseeviini tuntuu tylsältä vaihtoehdolta, espanjalaisen viinitalon vaaleanpunainen uutuus saattaa olla juuri sinua varten!
Yksisarvisvillitys on viime vuosina näkynyt niin meikeissä, hiuksissa kuin leivonnaisissa. Etenkin yksisarviskakut ovat olleet suosittuja myös kotileipureiden keskuudessa.
Jos luulit, että vuonna 2019 tämä villitys alkaisi jo pikkuhiljaa hiipua, olit väärässä. Espanjalainen viinitalo Gik on nimittäin tuonut markkinoille viinin, jonka voidaan sanoa räjäyttäneen internetin.
Yhtään yksisarvista ei ole vahingoitettu
Mielenkiintoisen viinistä tekee sen ainutlaatuisuus; tällaista viiniä ei ole aiemmin markkinoille nähty. Kyseessä on vaaleanpunainen, yksisarvisen kyyneleiksi itseään tituleeraava Unicorn Tear -viini.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Viinitalon verkkosivuston mukaan he ovat luoneet maagisen viinin, joka tuo onnellisuutta ja optimistisuutta heidän pieneen Espanjan Navarrassa sijaitsevaan viinitaloonsa. Mutta mistä idea viiniin on oikein syntynyt?
– Koska kaikki tietävät, että yksisarvisen kyynelissä on voimaa muuttaa tylsät päivät maagisiksi.
Jos kuva ei näy, voit katosa sen täältä.
Nettikaupan mukaan vaaleanpunainen 12 prosenttinen viini sisältää aitoja, salaisesta paikasta hankittuja yksisarvisen kyyneliä. Sivustolla luvataan myös, että kyyneleet tuotetaan täysin luonnollisella tavalla, eikä yksisarvisia ole vahingoitettu.
Kolmen pullon pakkauksen voi tilata verkkokaupasta 39 euron hintaan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan