Unohda roseeviini! Nyt tulee vaaleanpunainen uutuus, jollaista et ole ennen nähnyt: ”Muuttaa tylsät päiväsi maagisiksi"

5:37 Kuplivaa kevääseen
Videolla keskustellaan samppanjasta asiantuntijoiden johdolla.

Jos tavallinen roseeviini tuntuu tylsältä vaihtoehdolta, espanjalaisen viinitalon vaaleanpunainen uutuus saattaa olla juuri sinua varten! 

Yksisarvisvillitys on viime vuosina näkynyt niin meikeissä, hiuksissa kuin leivonnaisissa. Etenkin yksisarviskakut ovat olleet suosittuja myös kotileipureiden keskuudessa.

Jos luulit, että vuonna 2019 tämä villitys alkaisi jo pikkuhiljaa hiipua, olit väärässä. Espanjalainen viinitalo Gik on nimittäin tuonut markkinoille viinin, jonka voidaan sanoa räjäyttäneen internetin.

Yhtään yksisarvista ei ole vahingoitettu

Mielenkiintoisen viinistä tekee sen ainutlaatuisuus; tällaista viiniä ei ole aiemmin markkinoille nähty. Kyseessä on vaaleanpunainen, yksisarvisen kyyneleiksi itseään tituleeraava Unicorn Tear -viini.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Viinitalon verkkosivuston mukaan he ovat luoneet maagisen viinin, joka tuo onnellisuutta ja optimistisuutta heidän pieneen Espanjan Navarrassa sijaitsevaan viinitaloonsa. Mutta mistä idea viiniin on oikein syntynyt?

– Koska kaikki tietävät, että yksisarvisen kyynelissä on voimaa muuttaa tylsät päivät maagisiksi.

Jos kuva ei näy, voit katosa sen täältä

Nettikaupan mukaan vaaleanpunainen 12 prosenttinen viini sisältää aitoja, salaisesta paikasta hankittuja yksisarvisen kyyneliä. Sivustolla luvataan myös, että kyyneleet tuotetaan täysin luonnollisella tavalla, eikä yksisarvisia ole vahingoitettu.

Kolmen pullon pakkauksen voi tilata verkkokaupasta 39 euron hintaan.

Lähteet: Shape, Gik

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja