Yksisarviskakku meni mönkään – pirulliselle lopputulokselle nauretaan vedet silmissä: "Tästä painajaiset on tehty"

Kuvia yksisarviskakuista näkyy ympäri sosiaalista mediaa, mutta niiden leipominen ei loppupeleissä ole niin helppoa, kuin miltä jotkut saavat sen näyttämään.

VIDEO: Jos leipominen ei meinaa sujua, niin katso videolta ohje maailman helpoimpaan mansikkatorttuun.

Yhden naisen ”kammottava” yritys leipoa yksisarviskakku päätyi viraalihitiksi, johon kaikki kotileipurit voivat samaistua.

Kakun teki anonyymi australialais-äiti, joka julkaisi kuvan epäonnistuneesta kakusta Facebookiin.

– Tässä yksisarvis-yritykseni! Kaikki ehdotukset (kakun korjaamiseksi) ovat tervetulleita. Onneksi tämä oli vasta ensimmäinen yritys, kakun leiponut äiti kirjoittaa.

Kakun yksisarvisella on kiero sarvi, punertavat silmät ja klovnimainen suu. Kuorrutuskin valuu uhkaavasti reunoja pitkin.

Eräs Facebook-käyttäjä kommentoi, että nauroi kuvan nähtyään vedet silmissä. Toinen käyttäjä taas lohdutti, että vaikka kakku näyttää ilkeältä kissalta, se varmasti maistuu kuitenkin hyvältä.

Toinen ääripää käyttäjistä pelästyi kakun ulkomuotoa, kommentoiden kakun olevan kuin yksisarvinen helvetistä.

– Tästä (kakusta) painajaiset on tehty, eräs Facebook-käyttäjä kirjoittaa.

Tällainen kakun oli tarkoitus olla:

Lähde: The Sun

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja