Tätä pastareseptiä Harri Syrjänen suosittelee lätkäfaneille viikonlopuksi: "Räjäyttää kisakatsomot"
Televisiokokin pastalla valmistaudut viikonlopun lätkähuumaan.
MTV3-kanavan Kokkisota-ohjelmassakin kisaileva kokki Harri Syrjänen on kevään aikana jakanut Instagram-tilillään monia erilaisia ja suurta suosiota keränneitä yhdessä kasarissa valmistuvia one pot -pastareseptejä.
Syrjänen on kehitellyt muun muassa vihreän hirviön, "kiihottavan" savulohipastan, texmex-pastan sekä "kesän kuumimman treffipastan".
Tämän viikonlopun MM-lätkähuumaan voikin sitten valmistautua tulisen, cajun-maustetun kanapastareseptin parissa.
– Nyt tulee kaikin puolin kuuma viikonloppu. Suomi pelaa lätkässä mitaleista, kokki on valmis, Suomi on valmis, Syrjänen hehkuttaa Instagram-julkaisussaan, ja kertoo, että uusin pastaresepti "räjäyttää kisakatsomot".
Katso resepti: Harri Syrjäsen tulinen kanapasta
Suomi pelaa Saksaa vastaan lauantaina 5.6. klo 18.15 alkavassa ottelussa.
– Juomat kylmään ja huudetaan Suomi voittoon, Soppamiehenäkin tunnettu kokki kannustaa.
Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.
Lue kaikki MM-jääkiekosta!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka