Julkaistu
Televisiokokki Harri Syrjäsen kanapasta sopii tulisemman ruoan ystäville.
Ainekset
- 300 g pastaa
- 300 g maustamatonta broilerin sisäfilettä
- 1 vihreä paprika
- 1 oranssi paprika
- 1 punasipuli
- 15 miniluumutomaattia
- 2–3 rkl cajunmaustetta
- 1 l mietoa kanalientä
- 1 lime
- nippu lehtipersiljaa
- 1 jalapeno
- creme fraichea
- 0,5 dl oliiviöljyä
- suolaa
Valmistusohje
Harri Syrjäsen tulinen kanapasta valmistuu näin:
- Suikaloi paprikat ja punasipuli. Leikkaa broileri paloiksi. Silppua lehtipersilja ja viipaloi jalapeno valmiiksi.
- Paista kasarissa broileria noin minuutin ja lisää paprika, sipulit, tomaatit sekä cajunmauste ja sekoita. Paista pari minuuttia, kunnes broileri on kypsää ja ota lautaselle sivuun.
- Lisää kasariin kanaliemi ja kiehauta. Lisää pasta ja keitä 12 minuutia.
- Lisää broileri ja kasvikset ja keitä hiljaa hymyillen vielä 2–3 minuuttia.
- Lisää puolikkaan limen mehu sekä lehtipersilja ja sekoita.
- Annostele lautaselle ja lisää päälle creme fraichea ja jalapenoviipaleita. Kruunaa annos limelohkolla
Lisää reseptejä löydät Harri Syrjäsen Instagram-sivuilta!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
-
Lataa lisää
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.