Harri Syrjäsen tulinen kanapasta
Julkaistu
Televisiokokki Harri Syrjäsen kanapasta sopii tulisemman ruoan ystäville.
Ainekset
- 300 g pastaa
- 300 g maustamatonta broilerin sisäfilettä
- 1 vihreä paprika
- 1 oranssi paprika
- 1 punasipuli
- 15 miniluumutomaattia
- 2–3 rkl cajunmaustetta
- 1 l mietoa kanalientä
- 1 lime
- nippu lehtipersiljaa
- 1 jalapeno
- creme fraichea
- 0,5 dl oliiviöljyä
- suolaa
Valmistusohje
Harri Syrjäsen tulinen kanapasta valmistuu näin:
- Suikaloi paprikat ja punasipuli. Leikkaa broileri paloiksi. Silppua lehtipersilja ja viipaloi jalapeno valmiiksi.
- Paista kasarissa broileria noin minuutin ja lisää paprika, sipulit, tomaatit sekä cajunmauste ja sekoita. Paista pari minuuttia, kunnes broileri on kypsää ja ota lautaselle sivuun.
- Lisää kasariin kanaliemi ja kiehauta. Lisää pasta ja keitä 12 minuutia.
- Lisää broileri ja kasvikset ja keitä hiljaa hymyillen vielä 2–3 minuuttia.
- Lisää puolikkaan limen mehu sekä lehtipersilja ja sekoita.
- Annostele lautaselle ja lisää päälle creme fraichea ja jalapenoviipaleita. Kruunaa annos limelohkolla
Lisää reseptejä löydät Harri Syrjäsen Instagram-sivuilta!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan