Tästä ei viikonloppuruoka parane! Punaviini mureuttaa ruokabloggarin paistin – poimi talteen helppo resepti

punaviinipaistiSIVUMAKU
Punaviinissä haudutettu paisti on täynnä upeita makuja. Sivumaku/Jani Kinnunen

Sivumaku-bloggarin punaviinissä haudutettu paisti sopii erinomaisesti viikonlopun herkkuhetkiin. 

Sivumaku-bloggari Jani Kinnusen punaviinipaisti vie kielen mennessään. Kunhan maltat hauduttaa paistia punaviinissä muutaman tunnin ajan, ruokaan saadaan aivan ainutlaatuista makua ja syvyyttä. 

Paisti voidaan valmistaa joko hirven- tai naudanpaistista. 

Huono viini ei muutu kattilassa paremmaksi

Kun raaka-aineita on vähän, kannattaa niihin panostaa, blogissa muistutetaan. 

Kokeile myös muita Sivumaku-bloggarin reseptejä:

Salviarisotto
Kung Pao
Vodkapasta

– Halpa ja huono viini ei muutu kattilassa paremmaksi ja pilaa ruoan. Käytä siis padassa sellaista viiniä, jota joisit mieluiten itsekin.

Mieluiten ostat pari pulloa samaa viiniä, joista toisen nautit ruokajuomana, bloggari lisää.

Herkullisen paistin seuraksi käyvät loistavasti niin polenta, uunijuurekset, peruna kuin pastakin. Halutessasi voit nauttia paistia pelkän rapeakuorisen maalaisleivän kera.

Yksinkertaisen herkullisen punaviinipaistin reseptin löydät Sivumaku-blogista

***


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat