Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tästä ei viikonloppuruoka parane! Punaviini mureuttaa ruokabloggarin paistin – poimi talteen helppo resepti

Punaviinissä haudutettu paisti on täynnä upeita makuja.
Punaviinissä haudutettu paisti on täynnä upeita makuja. Sivumaku/Jani Kinnunen
Julkaistu 10.02.2019 13:59

MTV LIFESTYLE

Sivumaku-bloggarin punaviinissä haudutettu paisti sopii erinomaisesti viikonlopun herkkuhetkiin. 

Sivumaku-bloggari Jani Kinnusen punaviinipaisti vie kielen mennessään. Kunhan maltat hauduttaa paistia punaviinissä muutaman tunnin ajan, ruokaan saadaan aivan ainutlaatuista makua ja syvyyttä. 

Paisti voidaan valmistaa joko hirven- tai naudanpaistista. 

Huono viini ei muutu kattilassa paremmaksi

Kun raaka-aineita on vähän, kannattaa niihin panostaa, blogissa muistutetaan. 

Kokeile myös muita Sivumaku-bloggarin reseptejä:

Salviarisotto
Kung Pao


Vodkapasta

– Halpa ja huono viini ei muutu kattilassa paremmaksi ja pilaa ruoan. Käytä siis padassa sellaista viiniä, jota joisit mieluiten itsekin.

Mieluiten ostat pari pulloa samaa viiniä, joista toisen nautit ruokajuomana, bloggari lisää.

Herkullisen paistin seuraksi käyvät loistavasti niin polenta, uunijuurekset, peruna kuin pastakin. Halutessasi voit nauttia paistia pelkän rapeakuorisen maalaisleivän kera.

Yksinkertaisen herkullisen punaviinipaistin reseptin löydät Sivumaku-blogista. 

***

Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.

Lisää aiheesta:

Ruokabloggarin superhyvä burgeri vie syöjänsä makumatkalle – tätä helpommalla korealaisen ruoan kanssa on vaikea päästä!Uskomattoman simppeli arkiruoka! Supermaukas kastike valmistuu pastan kypsyessäMaukkaampaa lihapataa saa hakea! Ruokabloggarin helppo resepti lämmittää niin kehoa kuin mieltäBloggarin helppo ja nopea arkiruoka hurmaa herkullisuudellaan – tähän reseptiin ei voi olla ihastumatta!Internetin suosituin kanaresepti taipuu myös lihapulliksi – "samalla saa hyvän tekosyyn ostaa pullon marsalaa"Näin valmistat ribseistä taatusti mureita – "kannattaa kerralla tehdä iso satsi"
SivumakuRuoanlaittoLihaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Sivumaku
  • 01.12.201918:01
    Kanaruoka

    Sivumaku-Jani kannustaa suomalaisia käyttämään viiniä ruoanlaitossa: "Marsala-kanan tulisi olla jokaisen tuntema ruokalaji"

  • 24.11.201914:02
    Pasta

    Jani loihti täynnä proteiinia olevan herkkupastan: "Niin täydellinen pakkaspäivän ruoka kuin olla ja voi"

  • 04.11.201920:00
    Pasta

    Oletko testannut tätä hämmentävän hyvää spagettiruokaa? Yksinkertaista, mutta todella hyvää: "Nopea ja helppo valmistaa"

  • 25.09.201908:08
    Ruoka

    Jani yritti tehdä kotona McDonald’sin burgeriklassikon, mutta pieleen meni: "Tästä tuli sata kertaa parempi"

  • 11.07.201917:02
    Illallinen

    Maukas kanapata lämmittää koleilla kesäkeleillä: ”Satoi tai paistoi, arkeen ja juhlaan – aina erinomainen valinta”