Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Aisteja hivelevä yrtti maustaa ruokabloggarin suussa sulavan risoton – mutta varo: "Voi aiheuttaa akuuttia matkakuumetta Italiaan"

Mehevä risotto on täydellistä pakkaspäivän ruokaa.
Mehevä risotto on täydellistä pakkaspäivän ruokaa.Sivumaku/ Jani Kinnunen
Julkaistu 22.01.2019 19:56

MTV LIFESTYLE

Sivumaku-bloggarin herkullinen risotto hurmaa niin maullaan kuin tuoksullaan. 

Sivumaku-bloggari Jani Kinnunen kertoo tehneensä risottoa elämänsä aikana kerran jos toisenkin, mutta voisen salviarisoton tekeminen opetti hänelle taas jotain aivan uutta. 

LUE MYÖS: Kokki paljastaa täydellisen risoton salaisuuden – näillä vinkeillä jokainen voi onnistua!

– Voinen salviarisotto puhkeaa kukkaan vasta lopuksi, kun voikastike kaadetaan mehevöittämään ruoka ja lisätään limeä leikkaamaan rasvan raskautta ja tuomaan hauskaa sävyä, Kinnunen kertoo blogissaan.

Sen lisäksi, että salvia antaa ruokan makua, se tuo keittiöösi huumaavan tuoksun. 

– Kun kastike on valmis, kannattaa nuuhkaista sitä piiiiitkään hurmaavan tuoksun takia. Mutta varo, se voi aiheuttaa akuuttia matkakuumetta Italiaan, Kinnunen varoittaa.

Voisen limellä maustetun salviarisoton reseptin löydät Sivumaku-blogista. 

***

1:29Paistettu riisi tofulla

Lisää aiheesta:

Haluatko makkarasta parasta mahdollista? Tee näin ennen paistoa: "Kuulostaa oudolta, mutta toimii"Paras lohi valmistuukin täysin odottamattoman raaka-aineen avulla: "Totaalisen ainutlaatuinen lopputulos"Ruokabloggari lorautti pastan joukkoon vodkaa ja ällistyi – supermaukas lopputulos sai jopa periaatteet horjumaanTee makkaroille aina näin ennen paistamista – maku paranee entisestään: "Kuulostaa oudolta, mutta toimii"Ruokabloggarin superhyvä burgeri vie syöjänsä makumatkalle – tätä helpommalla korealaisen ruoan kanssa on vaikea päästä!Bloggarin helppo ja nopea arkiruoka hurmaa herkullisuudellaan – tähän reseptiin ei voi olla ihastumatta!
RisottoSivumakuRuoanlaittoMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Risotto
  • 16.02.202411:36
    Ravintolat

    Risotto tehdään ravintoloissa "kaikkien sääntöjen vastaisesti" – Henri Alén kertoo syyn

  • 12.11.202212:01
    Ruoka

    Näin valmistuu "makunystyröitä kiihottava" kylmäsavulohirisotto – testaa tv-kokin resepti!

  • 08.10.202212:01
    Ruoka

    Yhdistä punajuuri ja vuohenjuusto herkulliseen risottoon – testaa tv-kokin resepti: "Ei voi olla tekemättä"

  • 10.09.202214:03
    Ruoka

    Luulitko, että risotto on vaikea tehdä? Testaa Harrin ohje: "Superhelppo ja törkeän hyvä"

  • 05.08.202120:00
    Susanna Laine

    Susanna Laine ja Emma Kimiläinen ottavat toisistaan mittaa Kokkisodassa! Näin syntyy gourmet-annos kaurahiutaleista