Tarja tilasi hoivakodin asukkaille 36 kinkkupasteijaa iltapalaksi – tällaisen setin hän sai: "Ollaan naurettu niin, että meinasi tulla pissi pöksyyn"

shutterstock_1028582377-tarja
Tarja tilasi 36 kinkkupasteijaa, mutta sai hieman erilaisia pasteijoita... Shutterstock/Tarjan kotialbumi

Tarjan iltapalatilaus ei mennyt aivan putkeen.

Hoivakodissa vastaavana sairaanhoitajana työskentelevä Tarja Syrjäläinen joutui viime viikolla uuden työtehtävän eteen: taloon oli tehtävä ruokatilaus. Normaalisti ruokatilaus on päivittäin töissä olevan hoivakodin kokin tehtävä, mutta kokin sairastuttua oli tilaus hoidettava jonkun muun toimesta. Niinpä Tarja ryhtyi tuumasta toimeen yhdessä hoivakodin johtajan kanssa. 

– Istuimme yhteistuumin koneen ääressä kynä ja paperia vieressä ja suunnittelimme listaa päivä kerrallaan. Löysimme sieltä kinkkupasteijat ja saimme loistoidiksen, että yhtenä päivänä jokainen saa iltapalaksi kinkkupasteijan. Hieman siis erilaista kun normaalisti, Tarja kertaa tapahtumia MTV Uutisille.

– Noh, tässä lopputulos.

Kinkkupasteijoita tilattiin ja kinkkupasteijoita tavallaan myös tulikin. Kyse vain oli täysin eri tuotteesta, mitä Tarja oli ajatellut.

– Olisi varmaan pitänyt tajuta, kun siinä taisi  lukea, että ”Jalostajan”. Blondit siis luuli, että ne ovat pakastettuja kinkkupasteijoita, jotka sitten paistamme, Tarja nauraa.

"Ollaan naurettu niin, että meinasi tulla pissi pöksyyn"

Tarja jakoi hauskasta tilausmokasta kuvan Facebookin suosittuun mokaryhmään, jossa se keräsi nopeasti tuhansia tykkäyksiä. Moka osui suomalaisten nauruhermoon, mutta niin nauratti myös Tarjaa ja hänen työkavereitaan. 

– Ollaan naurettu niin, että meinasi tulla pissi pöksyyn, Tarja kuvailee tunnelmaa työpaikallansa.

Katso myös video: Oletko huomannut tätä yksityiskohtaa Lidlin paistopisteellä? Artikkeli jatkuu videon alla.

Oletko huomannut tätä yksityiskohtaa Lidlin paistopisteellä? 0:30
Oletko hoksannut tätä?

Mitä kinkkupasteijatuubeille nyt sitten tapahtuu – nauttivatko hoivakodin asukkaat kenties iltapalaksi "pasteijaa helposti pureskeltavassa muodossa"?

– Meillä on kolme ryhmäkotia ja ensitöiksemme toimitimme joka ryhmäkotiin neljä tuubia per ryhmäkoti. Saavat hoitajat laittaa leipien ja sämpylöiden päälle. Onneksi nuo säilyvät  pitkään, joten siellä ne on ruokavarastossa odottamassa,  jos vaikka innostuttaisiin kesäapulaisten kanssa tekemään voileipäkakkua.

Katso myös video: Näin valmistat "ihmepiirakan" – tarvitset vain voitaikinaa ja suklaalevyn

Näin valmistuu ihmepiirakka – tarvitset vain voitaikinaa ja suklaalevyn 1:12
Näin valmistat ihmepiirakan.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat