Yksinkertainenkin ruoanlaitto voi mennä helposti pieleen, jos ruoan unohtaa uuniin.
Harvalla kotikokilla kokkailut sujuvat aina ihan niin kuin on visioinut. On olemassa kuitenkin melko takuuvarmoja ruokia, joita on hankala mokata – paitsi tietenkin, jos unohtaa kyseisen ruoan uuniin neljäksi tunniksi.
Soili Laakso aloitti viraalihitiksi paisuneen Twitter-ketjun kuvalla hyvin palaneesta paninista saatetekstillä "Jos haluatte reseptin, niin 4 tuntia ja 250 astetta".
Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.
Twiitti keräsi nopeasti "samanhenkisiä" reseptejä sekä neuvon myös Helsingin kaupungin pelastuslaitokselta:
– Pelastuslaitos suosittelee vahvasti 10 minuuttia ja 200 astetta.
Ketjussa ihasteltiin muun muassa palaneen paninin yhdennäköisyyttä Alienin kanssa sekä pohdittiin, onkohan panini varmasti "keskeltä lämmin" ja tiedusteltiin "millä maustoit".
"Paninia pahemmaksi on vaikea laittaa"
Laakso kertoo MTV Uutisille, että heillä on usein tapana laittaa työpäivän jälkeen panini suoraan pakkasesta kylmään uuniin ja uuni täysille.