No nyt! Taffel tuo kauppoihin sipsijoulukalenterin, jossa on 31 luukkua – tätä kaikkea se pitää sisällään

0:41 Oletko aina syönyt Pringlesejä väärin?

Suomalainen sipsistehdas ilahduttaa sipsinystäviä omalla joulukalenterilla. Taffelin joulukalenterissa on poikkeuksellisesti 31 luukkua.

Videolla: Oletko aina syönyt Pringlesit väärin?

Sosiaalisessa mediassa on jo muutaman päivän ajan pyörinyt huhu sipsien ystävien joulu-unelmasta: omasta sipsijoulukalenterista. Kalenterista on kertonut Instagramissa muun muassa K-Market Pyhäjoki. 

Taffelin omistavan Orklan viestintäjohtaja Nina Olin vahvistaa MTV:lle, että sipsijoulukalenteri todellakin on totisinta totta.

– Kyllä! Sipsijoulukalenteritamme alkaa pikku hiljaa jo näkyä ruokakaupoissa, S- ja K-puolella, Olin vahvistaa.

Sipsijoulukalenterissa 31 luukkua ja yllätyksiä

Taffelin sipsijoulukalenterissa komeilee juustonaksupusseista tuttu Juusto-Ukko, joka on pukeutunut joulun henkeen joulupukiksi. Pelkkiä juustonaksuja ei kuitenkaan kalenterista löydy. 

– Siellä on monipuolisesti Taffelin syötäviä tuotteita, mutta myös muutamia jouluaiheisia tuoteyllätyksiä. Olemme aika kriittisiä siitä, että ei laiteta turhia muovihärpäkkeitä. Tuotteet ovat siis sellaisia, joille on oikeasti käyttöä. Olemme panostaneet tähän.

Perinteistä poiketen Taffelin sipsijoulukalenterissa on myös 31 luukkua totutun 24 luukun sijaan. 

– Halusimme tehdä ei-niin-perinteisen joulukalenterin, joka kestää koko juhlakauden. Toivomme, että tästä tulisi joulun hittikalenteri.

S-ryhmän verkkosivuilta paljastuu, että joulukalenterin hinta on ainakin S-ryhmässä 24,90 euroa ja siinä on yhteensä yli 1,1 kilolla sipsejä tai muita tuotteita.

Taffelin lisäksi myös muut elintarvikevalmistajat ovat aiemmin lanseeranneet omia, perinteisistä suklaakalentereista poikkeavia joulukalentereitaan. Markkinoilla on ollut esimerkiksi kahvi- ja teekalentereita sekä olutjoulukalentereita. Muun muassa Halva on tuonut markkinoille oman salmiakkijoulukalenterin ja Marabou Oreo-joulukalenterin. Myös lemmikeille on omia herkkujoulukalentereita.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja