Tämä suklaakalenteri raivostuttaa jälleen – ensimmäinen ja toinen luukku sisälsivät saman pettymyksen: "Sairasta ja kieroutunutta"

suklaa , bounty, snickers
Bounty on monen inhokki näiden suklaiden joukosta. Shutterstock

Minikokoisia suklaaherkkuja sisältävä joulukalenteri on tänäkin vuonna tuottanut pettymyksen sen ostaneille. Monikaan ei olisi halunnut aloittaa joulukuuta suklaapatukalla, josta vähiten tykkäävät.

Celebrations-joulukalenterin ostaneet suklaan ystävät ovat pettyneet alkukuun luukkujen paljastuksiin, kertoo brittisivusto The Sun. Kalenteri sisältää minikokoisia suklaita, muun muassa Marsia, Snickersiä, Twixiä, Milky Wayta – ja Bountya.

Pettymystä on aiheuttanut nimenomaan se, että kookoksinen Bounty-suklaa löytyi niin ensimmäisestä kuin toisestakin luukusta. Bounty tuntuu nimittäin olevan monelle se kalenterin pakollinen paha.

Ensimmäisen luukun pettymys tulee jo toista vuotta peräkkäin, sillä myös viime vuonna ensimmäisen luukun avanneet löysivät sieltä vähiten himoitsemansa kookosherkun. Tuolloin toisesta luukusta löytyi Snickers, joka ei sekään ollut miellyttävä yllätys monelle – siitäkään huolimatta, että kalenterin sisältämät suklaavaihtoehdot ovat hyvin tiedossa.

"Joulu on peruttu"

Myös viime vuonna Bountyn löytyminen ensimmäisestä luukusta suorastaan pilasi monen joulun odotuksen, mutta kaksinkertainen Bounty-yllätys on mennyt entistä kovemmin brittien tunteisiin. Twitterissä asiaa on kritisoitu kovin sanoin.

– Ostin itselleni Celebrations-adventtikalenterin, koska ajattelin, että olin fiksu, mutta ilmeisesti en ollut, koska kahdesta ekasta luukusta tuli Bountya ja kyllä, tiesin, että siellä olisi Bountya, mutta ihan oikeasti! Päivät yksi ja kaksi, päivitteli eräs Twitter-käyttäjä.

– Celebrations-adventtikalenterini antoi minulle kaksi hiton Bountya peräkkäin. Se on niin sairasta ja kieroutunutta, haluan rahani takaisin, kirosi toinen.

– Hetkonen. Mars Global, sain 2 Bounty-suklaata kahdessa päivässä Celebrations-adventtikalenteristani. Yritättekö pilata joulun? ihmetteli myös Andy Datson.

– Varoituksen sana kaikille, joilla on Celebrations-adventtikalenteri, ja jotka olivat pettyneitä siitä, että ykköspäivänä oli Bountya, no arvatkaas mitä... Minua alkoi hiukoa ja menin syömään kakkospäivän luukun muutamaa tuntia liian aikaisin, ja se on hitto Bounty myös, koko kalenteri menee roskiin. Joulu on peruttu, tylytti Twitter-käyttäjä Lish Kelly.

Celebrationsin virallisella Twitter-tilillä päätettiin ottaa haukut huumorilla. Tililtä kuitattiin Lishille seuraavasti:

"Kaikki kyytiin Bounty-junaan!" Aseman kyltissä lukee: Joulu on peruttu..." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lapset arvioivat Suomessa myytävät joulukalenterit muutama vuosi sitten:

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja