Tinskun keittiössä -blogin Tiina Varjus kehitteli helpon ja koukuttavan hyvän piparisnickers-herkun. Hittihän siitä tuli.
Viitisen vuotta Tinskun keittiössä -blogia pyörittänyt Tiina Varjus pallotteli viime syksynä mielessään uusia resepti-ideoita. Mieli teki jotain herkkua, joka sopisi myös joulusesonkiin. Sitten Tiina sen keksi: toffee, suolapähkinät ja suklaa toimisivat taatusti yhdessä, ja kun mukaan lisää vielä piparitaikinan, niin jouluhitti on valmis. Näin syntyi piparisnickers, joka on tuonut Tiinan blogiin jo kymmeniä tuhansia lukijoita.
"Tämä resepti on tosi helppo. Toffeen keittäminen vie vähän aikaa, mutta valmistuu kuin itsestään. Jos ajattelit tehdä joulukukkasiksi syötäviä lahjoja, niin tässä olisi oiva vaihtoehto. Ohjeesta tulee pellillinen ja varmasti riittänee ainakin neljään pakettiin. Sen verran on tuhtia tavaraa, mutta äärettömän hyvää!" Tiina kuvailee blogissaan.
– Siitähän tuli ihan pirun hyvää, kun kokeilin ensimmäistä kertaa. Ihan tajuttoman hyvää, Tiina muistelee.


