Taaperoiden päiväkotiryhmä teki oman keittokirjan: Et ehkä halua testata Sebastianin pannukakkuja

Lapsi kokkaa ruoanlaitto
Taaperoiden keittokirja naurattaa somessa. Kuvituskuva. Shutterstock

Taaperoiden tekemä hellyyttävä keittokirja naurattaa Twitterissä. 

Mitä saadaan, kun ryhmä taaperoikäisiä päästetään tekemään omaa keittokirjaa? Teksasilaisessa päiväkodissa innostuttiin kirjaamaan ylös lasten lempireseptejä ja lopputulos oli suorastaan hulvaton. 

Jordan Adams latasi Twitteriin kuvia veljenpoikansa päiväkotiryhmän keittokirjatekeleestä. Päivityksestä tuli valtava hitti. 

– Veljenpoikani Ethanin päiväkotiryhmä teki keittokirjan ja lapsien piti keksiä reseptit kirjaa varten. Lopputulos on niin paljon parempi kuin olisin voinut kuvitella, Adams kirjoittaaa nauruhymiöidem kera. 

Jos päivitys ei näy, katso se täältä. 

Adamsin veljenpoika on loihtinut kirjaa varten reseptin nimeltä "Ethanin munat". Reseptin mukaan ruoan esivalmisteluihin menee tunti ja kypsentämiseen kaksi sekuntia. Ainesosalistaus on lyhyt ja ytimekäs: 

Pannukakkuja
Sokeria
Skittles-karkkeja

Vasta reseptin valmistusohjeissa selviää, miksi munat on mainittu reseptin nimessä:

– Ensin otat pannukakkuja ja sokeria, ja se on siinä. Voit kypsentää sen, mutta voi myös mennä kotiini ja annan sinulle kananmunia, koska äitini tekee niitä jatkuvasti. Voit syödä ne lusikalla. Älä laita niihin mitään, koska niin munat tehdään, niihin ei laiteta mitään, Ethan ohjeistaa reseptissä.  

Sebastianin pannukakkujen ohje on myös melkoisen erikoinen. Niihin tarvitaan nimittäin vain ja ainoastaan suolaa. 

– Otat sen jutun kodistasi ja pistät siihen kuumaan juttuun. Laita se kuuma juttu päälle. Se polttaa, joten sinun täytyy olla varovainen. Teet niin kuin jotain, lisäät jotain ja sitten se kypsyy. Sitten otat lautasen ja teet sen valmiiksi. Älä jätä lautasta pöytään, vaan laita se tiskialtaaseen. Muuten kärpäset vievät sen. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja