1:00

Hämmentävästä leivästä tuli hitti – Jennifer Garnerkin testasi "todella pelottavan" ohjeen

Tätä leipäreseptiä testasi ja ylisti näyttelijätär Jennifer Garnerkin. 

The Kitchn -ruokasivustolla kerrotaan yllättäen hitiksi nousseesta Bagel Bread -leipäohjeesta. Leivän valmistustapa hämmentää monia kotileipureita, mutta lopputuloksen sanotaan olevan kutakuinkin täydellinen. 

Bagel Bread -leipäresepti julkaistiin alun perin suositussa Mel's Kitchen Cafe -ruokablogissa, josta se on levinnyt nyt sosiaalisen median kautta laajempaan tietoisuuteen. Hitiksi se nousi viimeistään siinä vaiheessa, kun näyttelijätär Jennifer Garner päätti testata ohjetta ja julkaisi leivän leipomisesta videon omalla Instagram-tilillään.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

– Nyt tehdään jotain todella pelottavaa, Garner aloittaa videollaan ja viittaa leivän hämmentävään valmistustapaan.

Bagel Bread -leivän valmistuksessa hyödynnetään samaa menetelmää kuin tavallisissa bageleissakin: taikinaa keitetään ennen kuin se laitetaan uuniin. Koko taikinaklöntin heittäminen kiehuvaan veteen saattaa kuulostaa hurjalta, mutta lopputulos väitetysti palkitsee. 

– Bagel-leivän tekeminen oli yhtä hauskaa kuin herkullistakin. Vaikka sen tekeminen saattaa tuntua pelottavalta, voin vakuuttaa teille, että se oli melko yksinkertaista Taikinan kanssa on erittäin helppo työskennellä ja se vaatii vain vähän ainesosia, joita sinulla todennäköisesti jo on, The Kitchn -ruokasivuston ruokatoimittaja Sara Tane toteaa. 

Leivän valmistamiseen tarvitaan vettä, hunajaa, hiivaa, suolaa ja jauhoja. Leivän vesikylpyyn lisätään lisäksi hieman hunajaa ja ruokasoodaa. Reseptin kokonaisuudessaan löydät englanninkielisenä joko Jennifer Garnerin Instagram-tililtä tai Mel’s Kitchen Cafe -blogista.

Lähde: The Kitchn

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja