Perheenäidin "nerokas resepti" sai ihmiset ällistymään: "Oletko tosissasi?"

maapähkinävoi
Maapähkinävoita ei kannatakaan levittää veitsellä suoraan leivälle... Shutterstock

Katso videolta, miten maapähkinävoileipien tekeminen muuttuu mahdollisimman hankalaksi!

Ruokabloggaaja-perheenäiti Bev Weidner paljasti videolla “nerokkaan tavan” tehdä maapähkinävoileipiä lapsiperheessä.

Ilmeisesti suurin osa lähes 10 miljoonasta videon katselijasta on kuitenkin Weidnerin kanssa eri mieltä – niksivideon alle on kertynyt tuhansia kommentteja, jotka kyseenalaistavat koko videon.

”Näyttäkää seuraavaksi, miten jääpaloja tehdään”

Food Networkin videolla perheenäiti Bev Weidner opastaa, miten maapähkinävoita kannattaa levittää leivinpaperille, sitten pakastaa se ja lopputuloksena saa ”upeita maapähkinävoilevyjä”. Weidnerin mukaan niksin avulla välttää turhan sotkun ja se estää myös repimästä leipäviipaleita maapähkinävoita levittäessä.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Videon ohessa vinkattiin vielä, että nerokkaan reseptin löytää Food Networkin sivuilta. Kommentoijat olivat hieman eri mieltä reseptin järkevyydestä.

– Siis ”reseptin”. Näyttäkää seuraavaksi, miten jääpaloja tehdään. Muistakaa kertoa myös resepti, Jon Handel virnuili.

– Vihaan kaikkea ruoanlaiton esivalmistelua. Niin paljon aikaa menee siihen, että täytän kattilan vedellä, että voin keittää pastan. Nykyään keitän veden etukäteen, laitan sen jäätelökippoon ja pakastan sen. Aina kun tarvitsen keitettyä vettä, otan sitä pakastimesta, annan sulaa ja keitän uudelleen. Se ei säästä kerta kaikkiaan yhtään aikaa, mutta luomalla tämän niksin, tunnen olevani hyvä keittiössä, Shana Maroney puolestaan vitsaili.

– Tai sitten voit vain levittää maapähkinävoita leivälle leipäveitsen kanssa, kuten jo esi-isämme tekivät, Jack Blue tiivistää.

– Oletko tosissasi? Useammissa kommenteissa kysytään myös.

Lähteet: Huffington Post, Facebook

***

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja