Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Suussa sulava lasagneresepti, joka vie klassikkoruoan aivan uudelle tasolle – täydellinen viikonlopun herkutteluun!

Shutterstock
Julkaistu 13.05.2018 14:03

Laura Matilainen

laura.matilainen@mtv.fi

Makkaraa, mozzarellatikkuja ja runsaasti juustoa sisältävä lasagne on viikonlopun herkkuruokaa parhaimmillaan. Kokeile ja ihastu!

Nopeampi lasagne syntyy helposti yhdessä kattilassa. Katso resepti videolta.

Lasagne on yksi suosituimmista kotiruoista, eikä ihme. Sitä valmistuu kerrolla iso satsi ja ruoka vain paranee seuraavana päivänä lämmitettäessä. Jos tavallinen lasagne kyllästyttää, voit muuttaa sen helposti entistäkin maistuvammaksi ruoaksi, joka toimii erinomaisesti myös viikonlopun herkutteluruokana.

Tässä reseptissä lasagneen lisätään makkaraa ja mozzarellatikkuja, jotka tekevät ruoasta täydellisen herkutteluruoan, jota ei todellakaan voi kutsua tylsäksi. Tarjoamalla tätä ruokaa ystävillesi takaat sen, että jokainen vieras lähtee kotiin hymy huulilla ja vatsa täynnä.

Mozzarellatikkulasagne

2 rkl oliiviöljyä
250 g jauhelihaa
250 g makkaraa
suolaa ja pippuria
1 tlk valmista tomaattikastiketta
lasagnelevyjä
4 ½ dl mozzarellaraastetta
n. 60 kpl valmiita mozzarellatikkuja (pakaste)
raastettua parmesaania
tuoretta basilikaa


Kuumenna pannu ja lisää sille öljy. Ruskista pannulla jauheliha ja makkara. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä vuokaan jauheliha-makkaraseosta, tomaattikastiketta, lasagnelevyjä ja uudestaan kastiketta. Lisää vuokaan kaksi riviä mozzarellatikkuja. Lisää seuraavaksi viimeinen kerros lihaa, lasagnelevyjä ja tomaattikastiketta.

Asettele päälle loput mozzarellatikut ja ripottele viimeiseksi pinnalle mozzarellaraaste. Paista 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia, kunnes vuoan pinta on ruskistunut. Ripottele valmiin vuoan pinnalle parmesaania ja basilikanlehtiä.

Lähde: Thrillist

Lisää aiheesta:

Tämä jumalainen nachopelti on kaikki, mitä tarvitset juuri nyt – tosi helppo valmistaaKisaevääksi tai viikonlopun herkutteluun! Juustokastike kruunaa helpon nacho-jauhelihapaistoksenNachopelti on täydellinen mättöherkku viikonloppuun – milloin teit viimeksi?Mättöruokien kuningas: Nyt on aika luoda jumalainen nachovuoka – niin helppoa ja hyvääNerokas tapa viettää pizzaperjantaita: Oletko kokeillut syntisen hyvää pizzadippiä?Huikea kotiruoka, jota on kokeiltava: Pizzan ja pastan nerokas ja herkullinen yhdistelmä
RuoanlaittoPastaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoanlaitto
  • Eilen09:42
    Ruoka

    Sikke Sumarilta tärkeä muistutus oliiviöljyn käytöstä: "Mitä ne ihmiset luulevat?"

  • 27.10.17:22
    Ruoka

    Palkitulta kokilta yllättävä vinkki: "Myrkyksi" tuomittu raaka-aine onkin erinomainen mauste

  • 16.10.08:34
    Ruoka

    Keititkö vahingossa "surumunan"? Tätä se tarkoittaa

  • 10.10.08:38
    Ruoka

    "Ihmejauhot" korvaavat korppujauhot – oletko testannut?

  • 6.10.07:47
    Keittiö

    Mikrojen käyttöohjeissa on omituinen yksityiskohta