Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Superhelppo ja nopea resepti: Lisää yksi yllättävä raaka-aine pasta carbonaraan ja siitä tulee entistäkin taivaallisempaa

MTV Uutiset
Julkaistu 07.05.2019 12:10
Toimittajan kuva
Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Muistatko vielä muutama vuosi sitten villinneen raparpekonin, eli pekoniin käärityn, grillatun raparperin? Nyt samat maut hurmaavat superhelpossa arkipastassa. Jos rakatat kermaista ja pekonilta maistuvaa pasta carbonaraa, rakastat myös raparpekonipastaa. 

Yllä olevalta videolta saat helpon raparperimehun reseptin.

Kehittelimme helpon pastan, jonka valmistat yhtä vikkelästi kuin tavallisen pasta carbonaran. Maku sen sijaan on astetta parempi, sillä pasta saa säväyksen kirpeän makeasta raparperista. Pekonin ja raparperin liitto on täydellinen!

Nappaa resepti: Raparpekonipasta eli pasta carbonara raparperilla

Vaikka alkuperäiseen, italialaiseen pasta carbonaraan ei varsinaisesti kerma kuulukaan, tässä pastaversiossa makua pehmennetään juuri sopivasti ruokakermalla. Pilkotut raparperinvarret paistetaan pannulla yhdessä pekonin ja valkosipulin kanssa. Halutessaan raparperin voi makeuttaa muutamalla teelusikallisella sokeria, jolloin se karamellisoituu pannulla yhdessä pekonin kanssa. 

Lopuksi pekoni-raparperiseos yhdistetään kerman, munan, parmesanin ja keitetyn spagetin kanssa vastustamattomaksi pastaksi. Helppo ja nopea arkiruoka on vartissa valmista. 

Resepti: Raparpekonipasta eli pasta carbonara raparperilla


Lisää aiheesta:

Oletko tajunnut tehdä näin vesimelonille? Nerokas idea tarjoiluun!Tässä on superhelppo ja kevyt arkiruoka jauhelihasta! Testaa vartissa valmistuva hittiSuperhelppo ja kevyt arkiruoka jauhelihasta – testaa vartissa valmistuva hitti!Jesse vinkkaa muutaman ainesosan täydellisen arkipastan – proteiinipitoista ja nopeaa: "Teen tätä vähintään kerran viikossa"Unohdettu työvaihe takaa onnistuneen lopputuloksen – muista tämä munakikka, ja teet täydellistä pasta carbonaraaPastasta parempaa helposti ja nopeasti: Oletko jo testannut uuniniksiä?
RuokaPastaNopeat ja helpotMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • Eilen18:04
    Liha

    Tuore raportti paljastaa yllättäviä eroja pohjoismaalaisten ruokavalioissa

  • Eilen16:42
    Jouluruoka

    Parhaat piparkakkutalovinkit: Jouluttaja Riikka neuvoo, kuinka helposti teet "vihreää sammalta"

  • Eilen06:51
    Jouluruoka

    Vappu Pimiä hankkii aina yhden valmisruoan joulupöytäänsä: "Niin hyvä, ettei ole mitään järkeä"

  • ma17:01
    Leivonta

    Helppo resepti suklaakekseihin – kananmunaa ei tarvita

  • ma13:56
    Maatalous

    Miten käy kotimaisen ruoan? MTK:n uusi isäntä kertoo, mikä kaikki on tällä hetkellä pielessä