MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla testattiin, voiko paahdettu mustikka-fetadippi todella toimia.
Liemessä-ruokabloggaaja Jenni Häyrisen uunifetapastaresepti levisi kulovalkean tavoin maailmalle vuonna 2021. Helposta, mutta herkullisesta reseptistä innostuttiin varsinkin TikTok-sovelluksessa, mikä oli omiaan nostamaan pinnalle myös erilaisia versioita alkuperäisestä ohjeesta.
MTV Uutiset kirjoitti aikaisemmin muun muassa tästä ohjeesta, jossa tomaatit korvattiin pastakastikkeessa mansikoilla.
Kesäisen marjasesongin aikana amerikkalainen ruokasivusto Delish päätti kokeilla, mitä syntyisi, jos fetaa paahtaisi uunissa yhdessä mustikoiden kanssa. Tarkoituksena ei ole kuitenkaan tehdä epätavallista kastiketta pastalle, vaan tästä versiosta tulee rehellisesti jälkiruokaa.
Mustikoista ja paahtuneesta fetasta pitäisi tulla kermainen dippi, joka sopii sivuston mukaan loustavasti esimerkiksi keksien ja juustolajitelman kanssa nautittavaksi.

