Söisitkö? Jennin uunifetapastasta tehtiin nyt melkoinen versio: "En rehellisesti sanottuna ollut varma, mitä tästä tulisi"

1:49 Uunifetaraviolit – Uunifetapasta-Jennin uusi arkiruokahitti

Ruokabloggaaja Jenni Häyrisen uunifetapastaresepti nousi kansainväliseen suosioon ja sitä varioidaan nyt innokkaasti muun muassa videopalvelu TikTokissa.

Videolla: Testaa myös Jennin toinen arkiruokahitti, uunifetaraviolit!

MTV Uutisten Makuja.fi-ruokasivustolla kerrottiin tammikuun lopussa Liemessä-ruokablogin  Jenni Häyrisen  uunifetapastareseptin kansainvälisesä TikTok-valloituksesta

Nappaa resepti: Uunifetapasta

– TikTokissa on nyt alkanut pyöriä "baked feta pasta", eli vähän niin kuin uunifetapastan uusi aalto. TikTok on sosiaalisena mediana sellainen, että siellä voi joku resepti todella isosti lähteä yhtäkkiä viraalihitiksi, Jenni kertoi MTV:lle.

TikTok-suosion myötä useat eri kansainväliset mediat ottivat yhteyttä Jenniin ja uunifetapastasta ovat tähän mennessä kirjoittaneet muun muassa Today.com , People-lehti ja tunnettu ruokasivusto Food52

Uunifetapasta mansikoilla

Nyt brittilehti Mirror kertoo uunifetapastan uudesta variaatiosta, joka hämmästyttää ja kummastuttaa TikTokissa. TikTok-käyttäjä The Hunger Diaries nimittäin keksi korvata hittireseptin tomaatit mansikoilla. Mansikat ja feta on hyvin tavanomainen makuyhdistelmä Suomessa esimerkiksi kesäisessä salaatissa. TikTokissa ei kuitenkaan olla yhtä mieltä siitä, että näiden kahden raaka-aineen yhdistäminen pastassa olisi hyvä idea. 

Jos video ei näy, katso se täältä.

– Tehdäänpä viraalihitiksi muodostunutta uunifetapastaa, mutta tehdään se tällä kertaa mansikoista, reseptin loihtinut nainen toteaa videollaan. 

Naisen mukaan mansikat vapauttavat nestettä ruokaan tomaattien lailla ja muodostavat yhdessä fetan kanssa koukuttavan kastikkeen pastalle.

– En rehellisesti sanottuna ollut varma, mitä tästä tulisi. Ajattelin, että tämä voisi olla katastrofi. Mutta kuulkaa, tarjosin ruokaa useammalle ihmiselle ja kaikki rakastivat tätä!

Resepti jakoi TikTokissa vahvasti mielipiteet. Osan mielestä mansikoiden yhdistäminen fetapastaan on yksinkertaisesti väärin. 

– Luulin, että tämä olisi makea versio ja innostuin. Nyt olen vain pettynyt, TikTokissa muun muassa todettiin.

Toiset kuitenkin ihmettelivät soraääniä ja kehuivat naisen luovaa ideaa.

– Ihmettelen, miksi ihmiset ovat niin vihaisia tästä? Minä kyllä kyllä kokeilisin tätä.

Lähde: Mirror


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja