Suomalainen puuroyhdistelmä hämmentää Twitterissä – kuuluuko herkku sinunkin aamuihisi?

Kari Aihinen ja köyhät ritarit 9:00 Kari Aihinen ja köyhät ritarit
Kaipaatko vaihtelua aamupalaan? Videolla neuvotaan, miten valmistaa herkulliset köyhät ritarit.

Australialainen mediapersoona kertoi Twitterissä kokeilleensa puuronsa päällä itselleen uutta, mutta suomalaisille tuttua herkkua, jota nainen kehuu ”ihmeelliseksi”.

Alkuvuonna ilmestyneen puurotutkimuksen mukaan suomalaiset nauttivat viljapohjaiset puurot mieluiten voisilmän kanssa, mutta muualla yhdistelmä saattaa herättää uteliaisuutta. Tämän todistaa Twitter-viestiketju, joka sai alkunsa australialaisen mediapersoonan Natalie Tranin paljastuksesta.

Natalie kertoo 16 vuotta sitten saaneesta puurovinkistään, jota rohkaistui vasta nyt testaamaan. Vinkin antanut mies saattaa saada nyt nimensä Natalien testamenttiin, nainen veistelee.

”Noin 16 vuotta sitten ensimmäisen poikaystäväni isä suositteli minua unohtamaan puuron päälle laitettavat makeat asiat ja yrittävän sen sijaan voisilmää. Suunnilleen viikko sitten kokeilin sitä ja pahoittelut dramatiikasta, mutta se on ollut uskomatonta ja saatan lisätä hänet (ex-poikaystävän isän) testamenttiini.” Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Voisilmä herätti mielenkiinnon

Tähän mennessä voisilmää suositteleva twiitti on kerännyt yli 3000 tykkäystä. Kommenteissa puurontuunausvinkki on saanut uteliaan vastaanoton.

”Tämä kuulostaa joltain, mitä on kamala todistaa, mutta taivaallista kokea.”Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

”Olisipa jo aamu, että voisin kokeilla tätä.”Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

”En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan tätä huomenna aamiaisella. Puuroni herää uudelleen.” Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Puuro toimii myös suolan kanssa

Osa keskusteluun osaa ottaneista jakoi myös omia niksejään. Useat kertoivat puuron toimivan maapähkinävoin tai Nutellan kanssa. Moni kertoo testanneensa puuronsa kanssa sokerin tai siirapin sijaan suolaa ja yllättyneensä sen hyvästä mausta.

Suomalaiset tuskin yllättyvät, että puuro ripauksella suolaa ja voisilmällä on herkullinen aamupala.

Jos perinteinen yhdistelmä alkaa kyllästyttää kokeile näitä yllättäviä puuron tuunausniksejä!

Lähteet: Twitter, Mirror UK

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.