Puuroa pidetään terveellisenä ja ravitsevana aamupalana, mutta mitä jos voisit tehdä siitä vieläkin paremman? Seuraavien vinkkien avulla lisäät puuroosi aimo annoksen tärkeää ravintoainetta; proteiinia.
Puuro sisältää runsaasti kuitua ja antioksidantteja, mutta on olemassa yksi tärkeä ravintoaine, joka siitä puuttuu – proteiini. Proteiini tunnetaan etenkin lihasten rakennusaineena, mutta sillä on tärkeä rooli myös nälän säätelyssä.
Jos haluat pysyä kylläisenä lounaaseen saakka, ota seuraavat vinkit käyttöön.
Keitä veden sijasta maitoon
Valmistamalla puuron veden sijasta maitoon, tulet kuin huomaamatta lisänneeksi annokseesi proteiinia. Proteiinia saat myös lisäämällä puuron päälle maitotuotteita, kuten raejuustoa tai kreikkalaista jogurttia.