Sikke Sumarin ravintola sulki yllättäen ovensa – nyt paljastettiin uudet ravintoloitsijat

Sikke Sumari vinkkaa: Oletko tajunnut tehdä tätä perunankuorille? Parempaa kuin ranskalaiset! 0:41 Sikke Sumari vinkkaa: Oletko tajunnut tehdä tätä perunankuorille? Parempaa kuin ranskalaiset!
KATSO MYÖS: Sikke Sumari vinkkaa: Oletko tajunnut tehdä tätä perunankuorille? Parempaa kuin ranskalaiset!

Sikke Sumarin Sikke's-ravintolan tilalle avautuu uusi ravintola loppukesästä.

Kerroimme maaliskuussa kokki, juontaja ja ravintoloitsija Sikke Sumarin jakamista yllättävistä uutisista. Sumari kertoi Instagramissa, että Helsingin Punavuoressa viisi vuotta toiminut Sikke's ravintola sulkeutuu 30. maaliskuuta 2024.

Viisi vuotta takana – juuri sopiva aika sulkea ovi ja avata uusi! Sumari kirjoitti ravintolan Instagram-julkaisussa.

Julkaisussa paljastettiin myös, että ravintolan tiloissa aloittaa loppukesästä uusi ravintola ja ravintoloitsijat. Niistä ei kuitenkaan vielä tiedotettu tarkemmin.

Nyt Sikke's-ravintolan Instagram-sivuilla paljastetaan tilojen uudet ravintoloitsijat.

– Paljon sitä on kyselty, mutta nyt voimme sen paljastaa: tässä ovat uudet ravintoloitsijat! Ravintolan tilillä kerrotaan.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä

Julkaisun mukaan muun muassa Demo-, Luovuus kukkii kaaoksesta- ja Vinkkeli -ravintoloissa vaikuttanut Rico Aaltonen avaa uuden oman ravintolan yhdessä Aura Vanhasen (Sikke's, Finnjävel) ja Kimi Kaplaksen (The Room by Kozeen Shiwan, Terroir) kanssa.

Ravintolan on tarkoitus avautua loppukesästä, mutta sen enempää eivät ravintoloitsijat vielä paljasta konseptista tai paikan nimestä. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat