Sikke Sumari avaa uuden ravintolan – keittiömestarina debytoi yllätysnimi!

sikke pipsa
Remontti ravintolan tiloissa on jo käynnissä. NohoPartners

Ravintoloitsija, kokki ja keittokirjailija Sikke Sumari avaa maaliskuussa Sikke's-ravintolan yhdessä NoHo Partnersin kanssa.

Sikke Sumari avaa maaliskuussa Sikke's-ravintolan yhdessä NoHo Partnersin eli entisen Restamaxin kanssa. Eiran ja Punavuoren naapurustoon avautuvan ravintolan keittiömestarina debytoi kokki ja keittokirjailija Pipsa Hurmerinta.

Sikke Sumarin ruokafilosofia on tuttu muun muassa lukuisista kotikokkaajien rakastamista keittokirjoista ja Virossa Muhun saarella sijaitsevasta Nami Namaste -tilausravintolasta. 

– Sikke's tarjoaa puhdasta ja mutkatonta, selkeää ruokaa, Sumari linjaa.

– Tyyliä voisi verrata Ruotsissa arvostettuun husmanskostiin, joka on laadukkaisiin paikallisiin ruoka-aineisiin perustuvaa perinteista ruokaa uusine muunnoksineen. Käytämme aina sesongin parhaita raaka-aineita. Menu tulee olemaan lyhyt ja vaihtumaan usein.

Sikellä ja Pipsalla yhteinen näkemys hyvästä ruoasta

Yhteistyötä on vauhdittanut se, että kaksikolla on yhteinen näkemys hyvästä ruoasta

– Ravintolatyö ei ollut suunnitelmissani, mutta kun Sikke soitti ja tarjosi tätä mahdollisuutta, halusin ehdottomasti mukaan, Hurmerinta kertoo.

Hurmerinnan mielestä kokin tehtävä on tehdä perusteltuja valintoja ja tarjota asiakkaille parhaista saatavilla olevista, eettisesti tuotetuista raaka-aineista taiten valmistettua ruokaa.

– Usein ruoka on sitä parempaa, mitä vähemmän sitä on käsitelty, yksinkertaista ruokaa arvostava Hurmerinta kuvailee.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja